PR CUAET
-
Та політика боротьби з наркокартелями, корупція і тд. Дуже багато людей пропадає і стає жертвами наркомафії, такий собі варіант)
-
Получит условный Микола электронную повестку. И придут к условному Миколе в Германии, который живёт на социалке миграционщики и скажут что ты уже не нуждаешься в защите, и твоя страна ждёт тебя, у тебя есть 30 дней, чтоб закончить свои дела и выехать. А учитывая, что все страны ЕС будут иметь инфу про Миколу, то вариантов куда спетлять дальше будет совсем немного. Или состоять только из одной Украины.
-
Я не знаю. Отже, задала питання іміграційному консультанту
-
Це для Канади пардон, зверху Аргентина
-
до речі - необхідність медогляду потрібна сама по собі, а не для того, щоб не мати обмежень. Якщо медогляд предписано пройти - його треба пройти, щоб воркперміт був легальний. А не для зняття обмежень. Обмеження можна взагалі не знимати. Але щоб зняти - воркперміт вже повинен бути повністю легалізован.
-
А хіба українці з просроченим паспортом підпадають під категорію тих, хто може отримати TRP?
-
Информация про все есть. Либо её могут без проблем предоставить. Тут вопрос другой - сделать механизм и завиноватить людей по букве закона, что они что-то должны. Отсюда и повестка, которая считается врученной без её получения и формальное обновление данных.
-
До речі, так. Ті, хто працюють, а не живуть на шиї - все таки добра річ для держав типу Німеччини.
-
тоді до чого цей ваш приклад на питання саме про "зняття обмежень"?
-
Ох якби ж отримати вчасно той лист. Дякую за відповідь
-
Конечно в этом случае надо что-то предпринимать ДО его просрочки
-
Не всі країни будуть плясати під українську дудку, багато в яких українці добре підтримують працею економіку, тому у кого паспорта нові, взагалі немає чого переживати, але тим у кого паспорт скоро вийде, як у мене, це буде проблема...
-
Гарний варіант для чоловіків 😆
-
Та все буде як буде, а морально то так)
-
Тобто, TRP можна отримати з протермінованим паспортом? Якщо так - то вже легше багатьом людям, які не можуть отримати новий паспорт або продовжити старий
-
Чесно я не знаю, просто в Аргентині можна легше отримати громадянство , наприклад родити дитину - пів року - маєте громадянство, мій супевайзер так і отримав
-
Принцип лягушки видимо
-
Всеодно не думаю що оновлення даних гарантує отримання повістки
-
Ну и тем, кто в Украине морально будет полегче)
-
Даже если захочет в рашку, то на самолёт тупо не посадят.
12 Jan 2024, 17:45
141688/474652
a day ago