PR CUAET
-
Всеодно не думаю що оновлення даних гарантує отримання повістки
-
-
Віддають вони потім документи, після перевірок. В мене сусіди були з Ірану, їм всі документи повернули.
-
То ви щось дуже плутаєте. Це перший час, поки оформлюється статус. А потім, можно спокійно подорожувати, єдине - заборона відвідувати свою країну, звідки втікали. Навіть більше, є так званий "сірий" паспорт, це паспорт який видає приймаюча країна, для можливості подорожей за кордоном. В тій же Германії це все давно працює
-
так я ж не про те запитувала. ви ображаєте інших, ведете себе просто по-хамськи, пишете, що інші читати не вміють, а самі ж і не вмієте правильно прочитати запитання. чому були заблоковані люди, незгодні з вами, а ви продовжуєте писати? може, ви і юрист, але дискусії вести і допомагати людям - то не ваше
-
Я ж і кажу чоловікам залишилось діло за малим - навчитись народжувати )))
-
це канало десь у 1945, зараз усе електронно й абсолютна більшість краін має вимогу мати ту довідку й це стосується мексикі та аргентини, макс що ви зможете просто платити гроші кожного разу як вас будуть ловити - приблизно як це в украіні було для іностранців
-
якщо ви дійсно юрист (хоча не дуже виглядає на те) і для вас така важлива чіткість, то ви б мали написати: "частково зняті на всі види робіт, крім однієї конкретної сфери, яка заборонена в принципі". ви ж написали: "не зняті". як ви цим постом допомогли людині?