PR CUAET
-
а тепер почитаємо, хто ж почав хамськи писати
-
Підкажіть, будь ласка, запит на вклейку депендент, котрі за кордоном приходять після портал 1 чи 2 ?
-
На оф сайті начебто. Треба слідкувати за повідомленнями
-
А ну тогда понятно,
-
я думаю тре розслабитись просто та чекати
-
так іх вимагають оновити - тобто це лотерея, нуда я поняв що ви більше про паспорт
-
Та і річ не про них була
-
А ні, я завчасно зробив ці довідки
-
Доброго дня, заповнюю анкету по витребуванню інформації про несудимість. Не підкажете там треба заповнювати тільки українською чи англійською теж? Дякую за відповідь
-
про несудимість, якщо паспорт то це взагали одразу мабуть на біженство тут подаватись як старий скінчиться й просто тягнути час
-
Та по факту, в цій в сій ситуація Україна виглядає лохом, яка слухає вказівки інших країн, дипломатія нікому не потрібна поки є Микола.
-
А я то подумал нет информации, так как консульство просто расслаблено работает и неохота заморачиваться. Ан нет, это чиновничья гнилая сущность - делать так что бы было всё вокруг максимально сложно. И таких как Анастасия там просто сжирают или перевоспитывать под своё гниловатое чиновничье видение жизни.
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, анімації, програм та мультфільмів😎 Класно проведемо час з користю та покращимо математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть, кому надіслати посилання 🙂
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, где можно найти адрес, куда отправить паспорт вклеить визу (внутри Канады). Нам пришёл запрос, но в ссылке нет варианта выбрать Канаду,( может я что-то неправильно делаю ) Спасибо
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, анімації, програм та мультфільмів😎 Класно проведемо час з користю та покращимо математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть, кому надіслати посилання 🙂
-
За 4 месяца календарного года (приехал осенью) около 2тыс долларов.
-
Це ви за яку довідку?
-
тобто буде простіше ту довідку в украіні нарішати ніж у мексиці постійно взятки платити
-
Дякую. Вирішили так і зробити. 🙏
-
Обновлят данные за границей пару миллионов. Сто тысячам придут повестки. Это не даст никакого резонанса. Вы даже их по телеграм группам или ютубу не найдете. Это будет знакомый знакомого знакомого того человека, который про это напишет. И будет всем на это насрать, если честно. Все остальные с оновленнями данными будут продолжать свою жизнь там где они сейчас.
12 Jan 2024, 17:45
141725/469139
less than a minute ago