PR CUAET
-
Обновлят данные за границей пару миллионов. Сто тысячам придут повестки. Это не даст никакого резонанса. Вы даже их по телеграм группам или ютубу не найдете. Это будет знакомый знакомого знакомого того человека, который про это напишет. И будет всем на это насрать, если честно. Все остальные с оновленнями данными будут продолжать свою жизнь там где они сейчас.
-
Ми подались 14 грудня, DIP висить з кінця січня і поки тиша
-
Пропаганда вона всюди є пропаганда все так і є нажаль
-
якщо ви маєте думку, що людині , яка питала, треба відповісти глибше - то людина, яка саме цього бажає допомогти - дає відповідь на питання тому, хто питає. А не лізе к іншим, розповідаючи їм , як вони повинні були відповідати. Це якщо ви так намагаєтесь "допомогти" людині, а не маєте якийсь комплекси. Тоді людина, що запитувала - буде мати вибір декілька відповідей, і, мабуть, ваша більш глибока відповідь - буде їй довподоби. Моя відповідь абсолютно правильна. Мій припис "Та і ладно" і був порадою , що знімати далі обмеження з секс-індустрії не має сенсу. Хоча, людина може хоче працювати масажистом. Що зробили ви? Ви нічого не написали тому, хто питав. Ви не зрозуміли , що таке взагалі повне зняття обмежень. Ви написали чомусь мені - хоча я вас нічого не питала. І написали це в хамський манері.
-
Суть в тому, що чим більше Коль буде на війні воювати, тим більше росія буде думати чи варто після України переносити війну на захід. ЄС самі не впевнені чи подолають Росію, у них немає такого духу який у нас був на початку, тому краще користуватись дешевим ресурсом вобмін на гроші/техніку. Та і якщо подивитися правді в лице, то стільки інфи спливає що рашка війну переносила роками, вони планували, готовились, все щільно підготували, вони знають що роблять. Санкції не працюють, раша цвіте повільно, але впевнено, це повна військова потужна держава, а нам весь чач брехали за чмобіків і «малічіках в трусіках», а це їм на руку все, навіть наша пропоганда працює в їхню сторону. Взяти відоси Гордона про те , як жахливо вдіти російські солдати і тд, це все тільки бонус, адже не можна недооцінювати свого противника