PR CUAET
-
Я понимаю это логично, но как найти адрес, в письме есть ссылка, но там нет Канады
-
Пропаганда вона всюди є пропаганда все так і є нажаль
-
І ось чомусь так скажена різниця
-
Так норм или не норм?) Я когда задавал вопрос бухгалтеру волонтёру, она сказала, что даже если мало заработал, все равно нужно какие то налоги заплатить.
-
І у мене Монреаль😩 3 квітня отримала Портал 1
-
Нема ні в Польщі ні в дюсельдорфі
-
В Канаді паспорт на вклійку відправляють в Оттаву.
-
якщо ви маєте думку, що людині , яка питала, треба відповісти глибше - то людина, яка саме цього бажає допомогти - дає відповідь на питання тому, хто питає. А не лізе к іншим, розповідаючи їм , як вони повинні були відповідати. Це якщо ви так намагаєтесь "допомогти" людині, а не маєте якийсь комплекси. Тоді людина, що запитувала - буде мати вибір декілька відповідей, і, мабуть, ваша більш глибока відповідь - буде їй довподоби. Моя відповідь абсолютно правильна. Мій припис "Та і ладно" і був порадою , що знімати далі обмеження з секс-індустрії не має сенсу. Хоча, людина може хоче працювати масажистом. Що зробили ви? Ви нічого не написали тому, хто питав. Ви не зрозуміли , що таке взагалі повне зняття обмежень. Ви написали чомусь мені - хоча я вас нічого не питала. І написали це в хамський манері.
-
Суть в тому, що чим більше Коль буде на війні воювати, тим більше росія буде думати чи варто після України переносити війну на захід. ЄС самі не впевнені чи подолають Росію, у них немає такого духу який у нас був на початку, тому краще користуватись дешевим ресурсом вобмін на гроші/техніку. Та і якщо подивитися правді в лице, то стільки інфи спливає що рашка війну переносила роками, вони планували, готовились, все щільно підготували, вони знають що роблять. Санкції не працюють, раша цвіте повільно, але впевнено, це повна військова потужна держава, а нам весь чач брехали за чмобіків і «малічіках в трусіках», а це їм на руку все, навіть наша пропоганда працює в їхню сторону. Взяти відоси Гордона про те , як жахливо вдіти російські солдати і тд, це все тільки бонус, адже не можна недооцінювати свого противника
-
Лише прізвище і імʼя. Бо університети наприклад я і так повну назву не змогла в форму вмістити) не те що ще й з перекладом І мені здається там лише про імена все ж таки вимога про різні мови
-
Підписаного закону ще не має на сайті ради.
-
Чи хтось з ваших клієнтів теж отримував Military Records Request у процесі розгляду заявки на новий дозвіл на роботу? Мені цікаво 🤔
-
Солдати бідкаються про мотивацію людей, яких ловлять тцк на вулицях, тепер подумайте про мотивацію людини, яку змусять повернутись із за кордону. Якщо до такого дійде, то це останній подих 😔
-
Ніхто нікого не змушуватиме повертатися з-за кордону. Якщо хтось військовозобов'язаний і немає дійсних військо-обліковових документів злітайте в Європу зробіть собі другий закордонний паспорт і ID картку заодно і матимете спокій на 10 років.
-
Как вы думаете , в чем может состоять развод ?
-
Народ, в чем подвох ? Увидела пост на фейсбуке , типа помогу с получением слота.
-
двома мовами
-
До 15000 не облагается
-
добрый день подскажите пожалуйста в разделе мои путешествия, надо ли указывать страны, где проживал под временной защитой? и если да, то какую цель путешествия указать
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/3633-ix#Text
12 Jan 2024, 17:45
141752/472882
5 minutes ago