PR CUAET
-
В консульство. Там оновлять дані і потім все можна робити. Але процедуру ніхто ще не знає
-
Посоветуйте школу для 3 class, In Calgary, Спасибо.
-
Я не думаю, що вони спеціально. Просто в людей різний розумовий розвиток і виховання. Нема розуміння коли треба притримати інформацію і не розкривати рота
-
А навіщо вам виправдовуватися? Канада-демократична країна і кожен має право висловлювати свою думку. Всюди є + і -. Чи лицемірити краще? Сміятися в очі ,а за очі поливати болотом?
-
Так, можна
-
Добрый день!Кто нибудь подавался на 2-й загранпаспорт в Эдмонтоне.Мой паспорт заканчивается в 2027 году,думаю есть ли смысл начинать эту увлекательную игру под названием поймай слот🤦🏼♀️.Спасибо!
-
Добрий день, хтось ще отримав на цьому тижні номінацію по AOS?
-
Непотрібно виправдовуватись. Потрібно говорити, що мудаки є серед усіх національностей і українці не виняток.
-
Як раз виправдовуєте, закликая до рабської свідомості. "Краще мовчки, бо хазяїн все почує, тишком від нього щось собі зробимо." Поважайте себе, поводитесь по іншому, та з Вами консули не будуть поводитись як з холопами. Гніла свідомість наших держслужбовців тримається як раз на такій "тиші".
-
Ми перед тим як їхати в Канаду, приїхали з сином (16років) в Україну, хотіли стати на облік військовий, то не по прописці його з військкомату вигнали, а по промислі небуло змоги цього зробити, тож поїхали ні з чим(
-
Слухайте,люди, ну будьте людьми, ну дайте зробити паспорт тим у кого до 24,25 року. У вас ще три !!!! роки, а ви забираєте у нас можливість оформити паспорт. Я ж не робила минулого і позаминулого року ,оскільки знала,що є люди для кого це важливіше.
-
Дочекайтеся поки з'явиться вже база з реєстром військовозобов'язаних. Її роблять вже рік. Зливаються дані паспортних реєстрів, медичних по інвалідам, та інших - зараз перейшли до синхронізації і з базою пенсійного фонду. Тобто, більшість вже себе там знайде по тому ж електронному ключу. Актуалізацію пройдете онлайн - і буде вам постановка на облік.