PR CUAET
-
youtu.be/1raaRpeSFuA?si=rPFflnt2Ddz0jZbK
-
Можно навіть не здавати, якщо візи якісь є. Його "погасять" ( дірки проб'ють) і повернуть одразу на місці. І буде три на руках ( але погашений не дійсний, дійсними будуть лише візи в ньому).
-
Кстати, мне чего то сказали, что за плохой климат мне не положено за 2023 год выплат. Потому что я не резидент. Хотя, много раз отписывались в группах люди, что продавались и получали. Это что, бухгалтер не шарит?)
-
Скільки ви можете внести в цей «фонд», на цей аккаунт
-
FlixBus буде значно дешевше, ніж звичайний автобус. Я особисто по Канаді не їздила, тому що в Саскачевані немає цієї фірми.
-
Блин, даже на стыковках с аэропорта не выпустят.
-
А если гипотетически рассмотреть ситуацию. Паспорт заканчивается, новый не выдают без военного билета, который надо получить в Украине, воркпермит не продлевают по причине недействительности паспорта, пр не успеваешь получить из-за того что программы поприкрывали. Что тогда? Какие варианты? Посути только ехать в Украину? Никакая страна вас не примет. Либо в рашку, если на самолёт посадят. Какие ещё есть варианты?
-
Я же написал. С просроченным паспортом вас даже на борт самолёта не посадят. А по справке о возвращении вряд-ли это получится.
-
Так, є кредит 10000 на покупку першого житла. Тобто якщо сплачені податки дозволяють то ви можете отримати повернення до 1500$ . Часто розкидають ці 10000 на подружжя. Альберта
-
Це називається: «як не з’їм, то понадкушую». Країна-вампір. Вибачте, це перший асоціативний ряд, котрий прийшов на ум.
-
Ну якось же люди бомжують
-
Якщо подаєшся по номінації від Альберти, чи будуть запитувати рахунок з банку, яка сума грошей на рахунку?
-
Ехать на рашу, та гражданство раздает направо и налево. Либо жениться на богатой женщине, пусть обеспечивает 🤣
-
Канада очень плохой выбор для бомжевания в силу погодных условий. Поэтому однозначно это не вариант.
-
Ну чого - на строку за кеш залюбки беруть
-
Бомжувати. Теоретично з країни вас не виженуть але і працювати/арендувати житло не зможете.
-
Благодарю за развернутый ответ
-
Взагалі безхатькам тут платять щось наче 2000$. Поки тепло копите ті гроші, а взимку на них знімаєте Airbnb, там діючі документи не перевіряють. Профіт.
-
А якщо в мене був втрачений ще в Україні старий НЕ біометричний протермінований паспорт, а дійсний біометричний до 25го року на руках. Хочу їхати в едмонтон робити другий біометричний. Також йти в поліцію і писати заяву? Це ж якось не правильно. Чи можна консулу заяву написати про втрату?
-
Это понятно. Только посадят вас на рейсы, даже со стыковками до Польши. Но не до Шереметьево и не через Шереметьево)
12 Jan 2024, 17:45
141963/465023
3 minutes ago