PR CUAET
-
А якщо в мене був втрачений ще в Україні старий НЕ біометричний протермінований паспорт, а дійсний біометричний до 25го року на руках. Хочу їхати в едмонтон робити другий біометричний. Також йти в поліцію і писати заяву? Це ж якось не правильно. Чи можна консулу заяву написати про втрату?
-
Это понятно. Только посадят вас на рейсы, даже со стыковками до Польши. Но не до Шереметьево и не через Шереметьево)
-
Dental benefits кто оформлял
-
По довідки на повернення як раз на літак і садять. Я так летіла із Турції , коли в мене паспорт вкрали.
-
Жду евалюацию от WES.
-
Так местные родились тут и привыкли к таким морозам. Наверное на генетическом уровне.
-
Ну так заранее, конечно, пока действует.
-
Вибачте, а ваш чоловік вже мав візу? І чи потрібно особисто бути присутнім дитині у консульстві щоб отримати візу, якщо батьки вже мають. Чи можно потім як батьки отримають візи, то поштою відправити паспорт дитини?
-
Та начебто є. Але ніде підтвердження не знайду. Та і в нормативах вказано що можна мати два діючих закордонних паспорти. А в моєму випадку той втрачений вже не діючий бо був до 22го року.. А у вас коли візит?
-
Класс, может устроиться бомжом 😂
-
Я что-то себе плохо представляю что при 2000 баксов местные будут жить в палатке зимой, а не снимут хату в каком то клоповнике. В Эдмонтоне были вообще варианты за 600 баксов. В даунтауне за 1 бэдрум в полусгнившем доме.
-
Знайти роботу на фермі з проживанням і працювати там за кеш до кінця свої днів)
-
У меня такая же ситуация, думаю нет никакой разницы какой именно паспорт утерян
-
Дуже дякую Вам,так це воно.Я просто не могла зрозуміти,а Ви точно мені пояснили.У нас в NL теж таке.
-
Все я поняла Спасибо большое ☺️
-
слот на новий паспорт тільки ловити. Жива черга тільки для продовження паспорта і то тільки за 2 місяці до його закінчення. Раніше не приймуть
-
Я вже серйозно розглядала цей варіант 😄
-
А у меня утерянный еще действующий до конца 2024 Визит в консульство только сегодня буду бронировать Или можно просто прийти в Эдмонтоне в порядке живой очереди
-
Так коли ти знімаєш хату то ти вже не безхатько і ті 2000 вже не платять. Та і в них інші пріоритети куди витратити гроші
-
Щось знайти не міг цю інформацію
12 Jan 2024, 17:45
141981/451833
3 minutes ago