PR CUAET
-
на сайті консулату вказано що треба звернутись в найближе місце відділення поліції.... не робіть дезінфи будь ласка, до укр поліції треба було б звертатись якби документ було б загублено саме в Україні.
-
У вас все доки по милитари есть?
-
TRP
-
Ни у кого еще нет решения
-
А що за питання приблизно задають, типу ціль поїздки?
-
@maria_karMs підкажіть, будь ласка, консультантів, хто б допоміг розібратися з підготовкою до подачі на PR.
-
1985 года
-
Не знал об этом. У вас муж какого возраста? +- если не секрет
-
Муж ходил 3 раза менять
-
Военные не выдавали с 2011 года
-
Приписное это промежуточный вариант, не было вопросов почему нет военного билета, например
-
1. What are you planning on doing in the US? 2. What’s your occupation? 3. Не знаю чи це була спроба зловити на брехні чи він дійсно помилився, але сказав щось типу “It looks like you’re in Canada since 2020, right?” хоча я тут з 2022. Я просто виправив і сказав що ні, з 2022 - він такий ок 4. What’s your highest level of education? І все, approved 🙌🏻
-
Згоден, занадто багато паніки, я не вірив що мене відберуть, но провінція вибрала, на один крок ближче, є і інших багато проблем, паспорт закінчується в кінці 2025 року, завжди був і буде вихід з ситуації, і ми в Канаді а не поза її межами, тому вихід буде тут залишатися. Я вірю що все вдасться.
-
В вашому випадку слот можна ловити пізніше
-
Уже підготувалася із запитаннями. Дякую
-
Будь ласка зверніться до : @OstapBosak @barbicanimigration @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana @AnatkaShultz Багато питань також підіймається в різних гілках чату. Тому спершу раджу оцінити шанси/ напрямки і потім вже підготовленою йти на консультацію. Збереже і час і гроші
-
Я думаю эту игра должна волновать исключительно мужчин, либо тех женщин и детей у кого он реально заканчивается.
-
Спасибо.
-
Ясно, дякую
-
Ну, це хіба що лаптєногі про це можуть просити
12 Jan 2024, 17:45
142061/445315
2 minutes ago