PR CUAET
-
Сьогодні я не ловила, бо мені наразі вже не треба. А коли ловила в січні і в квітні - так, обидва рази приходили підтвердження на імейл
-
Я когда 2 слота словила, на один пришло подтверждение, на второй режим ожидания. Приняли только 1 ребенка (
-
Бо коли ви заходите, то нема слотів на травень. Якщо є слоти, то перед вами автоматично відкривається місяць зі слотами
-
Вам на mail прийшло ?
-
This person can already speak freely!
-
/unmute @Jusike
-
Я спіймала 2 слоти в цьому році - у квітні і в січні, перебуваючи в черзі, не виходячи з неї
-
Тоді це загадка, я все натиснула але в мене всерівно немає, що я зловила, я навіть побачила такі кроки які вибиває, яких не бачила, але…..
-
Та вроде вже і запізно на 23 травня но хто знає ..може ще приймуть хлопців
-
Я перевірив взяв просто в іншій країні забронював слот що побачити як це виглядає ,а потім відмінив))
-
Ні, черга ні на що не впливає. Лише на те, що не треба щоразу автоматично заповнювати поля з номером телефону та імейлом
-
Блин, игра в кальмара 🦑😫
-
a в Edmonton хто коли ловить слоти?
-
Анкета є)
-
Заходив, нічого не змінилось
-
Навіть більше, бо тільки про Кубу було 4 питання)
-
Я листаю с квітня на травень і тільки тоді бачу активну дату
-
Але не має ще ніяких інструкцій для працівників посольств по видачі паспортів після вступу в дію закону. Чи є сенс зараз намагатися встигнути любим шляхом, якщо потім все одно не зможеш забрати паспорт без оновлення даних…
-
Чоловіків прийматимуть і після цього. Просто правила оформлення документів змінюються
-
Ви перевіряли свій кабінет, після біометрії приходіть і узгодження. Лист на пошту може не прийти.
12 Jan 2024, 17:45
142251/431453
4 minutes ago