PR CUAET
-
Навіть більше, бо тільки про Кубу було 4 питання)
-
Я листаю с квітня на травень і тільки тоді бачу активну дату
-
Але не має ще ніяких інструкцій для працівників посольств по видачі паспортів після вступу в дію закону. Чи є сенс зараз намагатися встигнути любим шляхом, якщо потім все одно не зможеш забрати паспорт без оновлення даних…
-
Чоловіків прийматимуть і після цього. Просто правила оформлення документів змінюються
-
Ви перевіряли свій кабінет, після біометрії приходіть і узгодження. Лист на пошту може не прийти.
-
18 років. Подала на неї заявку зі свого акаунту і запросили заповнити форму, що я її представник)
-
Має бути інформація на сайті
-
Робив чоловік, зараз не поряд. Не пам’ятаю посилання навіть до кабінету (((
-
Рандом або якщо десь інфа з'явиться
-
я подавалась 10 березня. поки тільки біометрика підтянулась.
-
Вчора
-
А если нет военного билета?
-
А коли вам прийшло підтвердження біометрії?
-
Моя старша але ще депендент. Два роки тому на зняття обмежень подавалася вже з свого акаунту і зараз також. Але цього разу було в основних документах мій ворк перміт. Ну і ми лист розʼяснення додавали.
-
ніколи неможу попасти😭
-
Ще чекають з 20х чисел листопада
-
Добрий вечір. Підкажіть, може хтось в курсі, по термінах. Дитячий паспорт "Виготовлено, але не доставлено до ЗДУ". Скільки приблизно часу може зайняти доставка в консульство в Торонто, і чи є імовірність отримати копію паспорта раніше? Наприклад, написавши на e-mail.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, у нас продовження ворк перміду до 27 років, а віза в паспорті до 26. Як тепер продовжити візу?
-
Punjabi(в них велика команда тому навчання можна швидко пройти, приходите на наступний день уже можете проходити навчання як вони мені казали), Derek browns(в цій можете чекати на набір в групу) ці дві мабуть найдорожчі People Driving Academy ця вроді як найдешевша але треба взнавати
-
Напишіть, будь ласка, в приват про прискорену доставку
12 Jan 2024, 17:45
142266/429963
7 minutes ago