PR CUAET
-
чекаю з 7.11. Поки тиша.
-
Подавали 16, одразу все сплатили. Тиша
-
Вау, ви круті, вітаю 🥳
-
Листае вниз до «other », высветится другие предложения
-
Могу поделится информацией, напишите в личные
-
Я себе делал WP , 4-й раза подавался, пытался исправить страну рождения, указали Уганда. Я и письмо прикладывал к анкете, в последний раз даже все файлы переименовал в "Mistake in Work Permit - Wrong country of birth". Все равно в четвёртый раз прислали с ошибкой.Но дали на три года с момента выпускного нового WP с декабря. Жене делали новый WP, из-за нового паспорта - так дали тоже на три года с момента выдачи в декабре Т.е. добавили почти год. А вот детям дали Визитор рекорд в аэропорту до конца срока паспорта - на 3,5 года.
-
Добрий вечір) таке питання. Моя сестра -мій спонсор по цій программі. В мене е іі свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб та свідоцтво про зміну імені( міняла написання вже в Канаді) питання як і киди підкріпити всі ці документи? Зродити письмо пояснення та кріпити у розділ proof of relationship to sponsor?
-
Доброго дня, сьогодні син 18 років, зловив через дію дату на подачу паспорта в Едмонтон, але каже що вибирав вік з 16 років в йому в кінцевому результаті коли була зареєстрована дата написало вік до 16 років, підкажіть будь ласка, чи буде з цим якась проблема?
-
Доброго дня. Чи є ті хто подали документи зі сплаченою біометрію після 16 листопада? Чи було запрошення на біометрію? Бо ще нічого немає. Донька подавала на початку листопада, запрошення прийшло за 2 тижні.
-
Дуже дякую 🙏 не знайшла його раніше. Підкажіть будь ласка, а яку програму тут обирати, якщо немає нашої в переліку?
-
Це легко довести, дякую, сподіваюся, що отримаю нарешті і все буде нормально)
-
Additional Dependants/Declaration - це стосовно чого ця форма?
-
В листопаді прилетіла бабуся (70+). При подачі на cuaet не ставили галочку, що планує працювати, тож отримала visitor-візу (на 10 років). Але, щоб простіше було оформити всі документи в Канаді, підготували ій листа до офіцера, в якому пояснили ситуацію та просили WP замість VR. Отримала WP в аеропорту Торонто без зайвих питань. Тож, все залежить від аргументації та "настрою" офіцера
-
Закріплене повідомлення #2
-
Відповідь була - так
-
Ось декілька днів тому тут: Скажіть, будь ласка, чи вірну ссилку я знайшла для того, щоб підгрузити чек про оплату біометріі? Чи можливо ви іншим методом робили? secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
По пошуку групи не знайшла відповіді ЯК це зробити. Питань масса,посилань теж. Питання як підвантажити чек,якшо на сайті нема нашої програми все ще актуальне.
-
Доброго дня! Підкажіть, якийсь документ, крім свідоцтва про шлюб потрібен, щоб пояснити зміну прізвища?
-
я маю на увазі те, що я подаюсь на гуманітарну програму зі статусами, які закінчилися. Я подала на відновлення за 2 місяці до їх закінчення, але досі не маю пермітів на дітей, окрім підтвердження, що пакет документів подано. тож коли я заповнюю заявку на pr і вказую дати дії цих документів, то ясно, що в дітей я просто не можу написати дати пермітів, дія яких закінчилася. Воно просто не дає цього зробити. А я ку дату ставити, не знаю((( на цьому етапі і зависла вся моя аплікація
-
Якщо отримаєте пр до осені 2024 року, можливо зможете подати по новій програмі для українців, які маюсь родичей резидентів Канади, так само треба буде довести що він ваш Common law або мати шлюб до того часу.
12 Jan 2024, 17:45
14235/430050
3 minutes ago