PR CUAET
-
Доброго дня.Подалася на новий WP 20.02.2024,сьогодні прийшов лист,продовжили до 17.04.2027,тобто на 3 роки.Попередній був з 2022-2025 повні 3 роки.
-
Лол))) ви серйозно думаєте що українці з роснявим паспортом зможуть так легко виїхати з рашки? Ті на фронт відправляють ще швидше ніж в Україні.
-
але ми оновлювали інформацію- отримали нові перміти. у вас помилка в формі- можливо це різні речі
-
Ну мабуть у людей є сподівання, що росія "большая" і десь можна сховатися, і в неї населення у 4 рази більше. Тож, шанс попасти на фронт у 4 рази менше. А ще сподівання , що не маючи громадянства росії - на фронт той вони не попадуть. Але ж якщо подивитеся солов'йова - то там вже неодноразова призивали мобілізувати українців , яки евакуювалися саме в росію, яких нараховують близько до 3 млн громадян. І судячи по тим зверненням індусів та африканцям , які з'явилися на російському фронті і скаржаться, що їх туди відправили якось без їх волі - то все можливо. Особливо враховуючи звичку росії роздавати своє громадянство без бажання отримувача.
-
ми скидали по іншій схемі - на електронну пошту вказану в інструкції до програми. поки що відповіді не було. але ще пройшло мало часу. через три тижні будемо дзвонити якщо відповідь не надішлють
-
Embassies do not have the legal right to exchange foreign currency, which would be the sole right of the host country, and could be regulated by law. To keep within the local laws, Embassies do business in the currency of the host country, and do not keep cash of their own country
-
мабуть працівники ircc дуже завантажені, якщо вже повертають документи переслані через веб форму.
-
Типу прийти в консульство рашки, надати документи як українець і отримати роснявий паспорт? Я навіть не знаю чи це законно. Чи взагалі можливо.
-
Тоже сегодня пришло одобрение. И продолжили вп на 3 года до 12 апреля 2027. Предыдущий был на плные три года. Подавалась 10 марта
-
Жесть))) Що мені думати, якщо я знаю купу таких прикладів. Наразі кордони не закриті, всі виїжджають. Я вам більше скажу. В окупацію їздять не тільки чоловіки, але й ждуни з Європи оформлювати документи і разом з тим виплати, пенсії і тд, і їдуть назад чекати парашку десь в Італії.