PR CUAET
-
ми скидали по іншій схемі - на електронну пошту вказану в інструкції до програми. поки що відповіді не було. але ще пройшло мало часу. через три тижні будемо дзвонити якщо відповідь не надішлють
-
Embassies do not have the legal right to exchange foreign currency, which would be the sole right of the host country, and could be regulated by law. To keep within the local laws, Embassies do business in the currency of the host country, and do not keep cash of their own country
-
мабуть працівники ircc дуже завантажені, якщо вже повертають документи переслані через веб форму.
-
Типу прийти в консульство рашки, надати документи як українець і отримати роснявий паспорт? Я навіть не знаю чи це законно. Чи взагалі можливо.
-
Тоже сегодня пришло одобрение. И продолжили вп на 3 года до 12 апреля 2027. Предыдущий был на плные три года. Подавалась 10 марта
-
Жесть))) Що мені думати, якщо я знаю купу таких прикладів. Наразі кордони не закриті, всі виїжджають. Я вам більше скажу. В окупацію їздять не тільки чоловіки, але й ждуни з Європи оформлювати документи і разом з тим виплати, пенсії і тд, і їдуть назад чекати парашку десь в Італії.
-
у вашому випадку - це тільки чекати статусу eligibility check - тоді зможете оновити форми
-
Ні, пише - особисто
-
Оккупанты щимят со всех сторон ((( слышали, в Евпатории, на днях сожгли живьём сотни животных, чтоб себе место под гостишку освободить, ппц, ни людей, ни животных не жалеют- фашисты 😡
-
Ті повістки ,то гачок!Отримав і не з'явився,завели на тебе справу в Україні,а потім треба отримати справку о не судимості,а в тебе справа в Україні відкрита,і а-ля оп.
-
Без рашистского паспорта даже не дают лекарства от диабета - в Херсоне. Люди вынуждены брать этот аусвайс 🙈