PR CUAET
-
От звідки ви берете сьогодні весь день таку дику інформацію? То про втрату паспорта в Канаді треба в поліцію в Україні звертатися, то що в консульствах України має ходити гривня... Це гумор?
-
Які жарти. Запитайте в окупації, чи роздають там повістки. Тоді як паспорти запихають силою. Сказано ж: поробили документи та позвалювали з тої парашки давним давно якнайшвидше.
-
мабуть працівники ircc дуже завантажені, якщо вже повертають документи переслані через веб форму.
-
Типу прийти в консульство рашки, надати документи як українець і отримати роснявий паспорт? Я навіть не знаю чи це законно. Чи взагалі можливо.
-
Тоже сегодня пришло одобрение. И продолжили вп на 3 года до 12 апреля 2027. Предыдущий был на плные три года. Подавалась 10 марта
-
Не переїзд, а короткочасна вимушена поїздка 🤷
-
Жесть))) Що мені думати, якщо я знаю купу таких прикладів. Наразі кордони не закриті, всі виїжджають. Я вам більше скажу. В окупацію їздять не тільки чоловіки, але й ждуни з Європи оформлювати документи і разом з тим виплати, пенсії і тд, і їдуть назад чекати парашку десь в Італії.
-
Ви надивилися телемарафону або українського ютубу, тут повно таких приїхало. Комусь не щастить, але багато хто виїжджає
-
Про окуповані території. Це ж Україна. Хоч і окупована. Але ж тут мова про переїзд саме до Лаптєрейху. А там вже буде як з мешканцями ДиНиРи/ЛиНиРи
-
у вашому випадку - це тільки чекати статусу eligibility check - тоді зможете оновити форми
-
Скоріш за все рішення побачили сьогодні в двох випадках. А насправді апруви були 17 і 12 квітня
-
Ні, пише - особисто
-
Оккупанты щимят со всех сторон ((( слышали, в Евпатории, на днях сожгли живьём сотни животных, чтоб себе место под гостишку освободить, ппц, ни людей, ни животных не жалеют- фашисты 😡
-
Ті повістки ,то гачок!Отримав і не з'явився,завели на тебе справу в Україні,а потім треба отримати справку о не судимості,а в тебе справа в Україні відкрита,і а-ля оп.
-
Так, я знаю ((
-
По перше думаю що ви дивитесь не той розділ, бо це можна робити тільки через емейл, перейдіть по посиланню яке скидав я По друге квитанцію ви скачаєте
-
Без рашистского паспорта даже не дают лекарства от диабета - в Херсоне. Люди вынуждены брать этот аусвайс 🙈
-
Консульство это не территория Украины
-
Я скажу більше. Зараз неможливо з окупації виїхати без рашистського паспорту. Тобто хочеш звалити - маєш оформити.
-
На сайті сказано що з заявою і квитанцією особисто прийти. А яку квитанцію, де її взяти? Я ж онлайн оплачу
12 Jan 2024, 17:45
142375/430360
2 minutes ago