PR CUAET
-
Жесть))) Що мені думати, якщо я знаю купу таких прикладів. Наразі кордони не закриті, всі виїжджають. Я вам більше скажу. В окупацію їздять не тільки чоловіки, але й ждуни з Європи оформлювати документи і разом з тим виплати, пенсії і тд, і їдуть назад чекати парашку десь в Італії.
-
у вашому випадку - це тільки чекати статусу eligibility check - тоді зможете оновити форми
-
Ні, пише - особисто
-
Оккупанты щимят со всех сторон ((( слышали, в Евпатории, на днях сожгли живьём сотни животных, чтоб себе место под гостишку освободить, ппц, ни людей, ни животных не жалеют- фашисты 😡
-
Ті повістки ,то гачок!Отримав і не з'явився,завели на тебе справу в Україні,а потім треба отримати справку о не судимості,а в тебе справа в Україні відкрита,і а-ля оп.
-
Без рашистского паспорта даже не дают лекарства от диабета - в Херсоне. Люди вынуждены брать этот аусвайс 🙈
-
На сайті сказано що з заявою і квитанцією особисто прийти. А яку квитанцію, де її взяти? Я ж онлайн оплачу
-
Что вы говорите! Посольства и консульства Украины на территории других стран - это как раз территория Украины. Также, как посольство США на территории других стран, так же, как и посольства и консульства любой страны в Украине - это территория той страны.
-
О, дякую. Тепер надіятися що терміни вони витримають...