PR CUAET
-
Відповідь була - так
-
Ось декілька днів тому тут: Скажіть, будь ласка, чи вірну ссилку я знайшла для того, щоб підгрузити чек про оплату біометріі? Чи можливо ви іншим методом робили? secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
По пошуку групи не знайшла відповіді ЯК це зробити. Питань масса,посилань теж. Питання як підвантажити чек,якшо на сайті нема нашої програми все ще актуальне.
-
Доброго дня! Підкажіть, якийсь документ, крім свідоцтва про шлюб потрібен, щоб пояснити зміну прізвища?
-
я маю на увазі те, що я подаюсь на гуманітарну програму зі статусами, які закінчилися. Я подала на відновлення за 2 місяці до їх закінчення, але досі не маю пермітів на дітей, окрім підтвердження, що пакет документів подано. тож коли я заповнюю заявку на pr і вказую дати дії цих документів, то ясно, що в дітей я просто не можу написати дати пермітів, дія яких закінчилася. Воно просто не дає цього зробити. А я ку дату ставити, не знаю((( на цьому етапі і зависла вся моя аплікація
-
Якщо отримаєте пр до осені 2024 року, можливо зможете подати по новій програмі для українців, які маюсь родичей резидентів Канади, так само треба буде довести що він ваш Common law або мати шлюб до того часу.
-
Полістайте вище будь ласка та знайдете відповідь - пояснювали та давали ссилку на це вже декілька разів
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка, хто завантажував документи (чеки про оплату) через ircc акаунт? 2ий день не можу розібратись як той чек завантажити🙄 а часу дали 7 днів) Допоможіть,будь ласка 🙏
-
Прохдив син. Чекаєте запит від IRCC. Там буде інструкція.
-
Рішення по анкеті CUAET приймають не ті офіцери, що сидять у аеропортах. По вашої анкеті приймалися рішення про видачу візи , а також додатково рішення о видачи воркперміту у аеропорту - яке могло бути, а могло не бути. У офіцерів в аеропортах теж було право приймати таке рішення о видачі воркперміту CUAET в аеропортах і вони таке робили у тому числі доя громадян України, які навіть не робили вюанкети CUAET. Але зараз офіцери в аеропортах відмовляють це робити - і вони це мають право.
-
Ви подались 1,5 року назад?
-
В понеділок десь нагадайте мені.
-
Марія вітаю. А усі оновлення після АОР можете описати по датам? Дуже цікаво
-
Дякую за відповідь. Разом ви маєте наувазі на пр? Я вже подалась і чекаю 1,5 року
-
Зрозуміла, дякую!
-
Але ж в останньому листі пишеться, що лише вони мають право надавати воркперміти - ці листи не всім надаються? А інших попередніх рішень ніхто не приймає, окрім них, чи не так? Я робила візу типу воркер. В такому випадку мала ймовірність у відмові?
-
Вам самий куда треба? Чи ви , наприклад, з Торонто до Едмонтона полетіте? Сайт нічого не пише. Там становляться у чергу під календарем , коли вже вибрано конкретне консульство. Ви так будете все життя чекати якогось запису - бо, навіть, не знаєте, куди в чергу записувалися
-
Альберта
-
Отримає якщо ви його подасте разом з вами як Common law і надасте пруфи що ви прожили разом як мінімум 1 рік. Якщо ви будете основним заявником, йому не потрібно здавати мову. І вам не потрібно його забезпечувати, він може спокійно працювати
-
Вище вже піднімалось це питання , можете ввести в пошуку , Остап вже відповідав.
12 Jan 2024, 17:45
14249/429574
19 minutes ago