PR CUAET
-
Давайте слідкувати за словником, будь ласка.
-
Спасибо
-
Так вас в канаде никто не держит, возвращайтесь в Украину и мочите русню.
-
Доброї ночі.скажіть як що паспорт до 2028 і у дитини до 2025 візу тоді дадуть до закінчення паспорту ?не на 10 років ?(
-
У цій війні. Цей діабет. Хотіа би я життя своє ха свій спокій покласти. Шоб якійсь ркзнявій тварюкі їбло відірвати
-
На продление не знаю, знаю только на новый должно быть 2 месяца или меньше до истечения.
-
На сайті може значитися, що недоставлений, але він десь валяється в коробці у Торонто і чекає, поки його дістануть і далі надішлють
-
Якщо знаходишся під тимчасовим захистом однієї країни, а вільні слоти для закордонного паспорта є тільки в іншій країні. Чи обслуговують консульства в такому випадку?
-
А тепер після усіх тих років совку, пишуть як шкіру здеруть та свиням згодують...
-
Подача через аккаунт CRA, в чому питання полягає?
-
Предателя народа
-
Ми у Харкові жили. Батька на тракторному принижовали за діда мамки.
-
Понятно, спасибо. Еще вопрос какой минимальный срок до окончания паспорта должен быть чтоб можно было податься на продление паспорта? 1- 2 года? Где -то видел информацию что 6 мес, но неуверен насколько это правда
-
Ну от з вашими «хз» розгляд біженства це не є розумно, як мінімум. Почитайте умови. Погроза в смс вашим родичам не побудує вам/ім кейс.
-
25 липня 23р. Подача на провінціальний програмі AOS 23 серпня номінація aos 3 вересня подача на федеральний рівень PNP non EЕ 3 січня 24- AOR 12 січня біометрія 14 січня copr 23 січня background verification 3 березня portal1(після 2 дзвінків та листа) 13 березня portal2 8 квітня ecopr 19 квітня карти 4 dependents Подивився зараз в трекері, eligibility not started))) .
-
Cdb
-
CDB або провінції?
-
Хз, але він з 1950 до 1992 в штатах жив
-
Напишіть у відповідну гілку чату. Є по подовженням, є по візі, є навіть в закріплених - Важливе для Канади гілці - саме по вашому питанню Дякую
-
И ему нужно будет сдать биометрию и пройти мед.экзам.
12 Jan 2024, 17:45
142505/445995
less than a minute ago