PR CUAET
-
@Sergeyy43 mute на місяць за повідомлення не по темі. Наступного разу бан назавжди.
-
я подавала сімейну воркперміт на себе та сина ще у лютому. 2 тижня тому тільки прийшов запит на біометрію сину - йому 14 років і він її здав тиждень назад, що відразу було відображено у його аплікації. Так що до березневих вони ще могли не дійти. Крім цього , я подавала окремо сину на стадіперміт і спеціально робила це пізніше наприкінці березня, щоб встигли по моєму воркперміту дати рішення раніше. Але це не допомогло - стадіперміт вони зробили рішення раніше і обрізали його сроком закінчення мого ворперміта, який у мене зараз.
-
У меня пока такого запроса нет. Но до этого, везде указывать нужно как ребёнка который есть и он не сопровождает. И для текущей супруги он степ-сан.
-
12.4 вибірка ЕЕ (не по пнп ЕЕ). В кого який прогрес?
-
Везде нужно указывать, везде есть галка "не сопровождает".
-
Хорошо, спасибо 👍🏻👍🏻
-
Спасибо. Только в этой форме его вписывать? А в других не нужно?
-
Окремо
-
Дякую!
-
Напишіть свій повний тайм лайн будь ласка 🙏
-
Короче вы хотите сказать что Канада будет выдавливать?
-
Вітаю Підкажіть будь ласка якщо потрібно зробити новий паспорт обо обновити треба ловити слоти або вже працює жива очередь в Едмонтоні? Дякую
-
Про Кубу базові питання - коли там були, як довго, ціль подорожі, чи є там родичі.
-
Написала вам в личку
-
А які саме питання? Якщо не складно, напишіть, будь ласка. І ще питання до всіх, хто вже пройшов тут інтервʼю: якщо англійська не супер, чи має це значення? Тобто рівень - все розумію, але не все зможу відповісти😬 Бо читала у деяких країнах пишуть, що треба з собою приводити перекладача, якщо англійською не володієте🤦🏼♀️
-
У мого дядька така ж ситуація. Він подав на початку січня (перші числа). У нього паспорт ще в Києві🙌
-
Де написано, що її травили? Що ви видумуєте?
-
А він вже доставлений до Дипломатичної Установи?
-
Ирина, вам это не грозит, успокойтесь)
-
Я вже тепер і кабінети кожен день перевіряю. 🙌
12 Jan 2024, 17:45
142530/438634
4 minutes ago