PR CUAET
-
Зрозуміла, дякую!
-
Але ж в останньому листі пишеться, що лише вони мають право надавати воркперміти - ці листи не всім надаються? А інших попередніх рішень ніхто не приймає, окрім них, чи не так? Я робила візу типу воркер. В такому випадку мала ймовірність у відмові?
-
Вам самий куда треба? Чи ви , наприклад, з Торонто до Едмонтона полетіте? Сайт нічого не пише. Там становляться у чергу під календарем , коли вже вибрано конкретне консульство. Ви так будете все життя чекати якогось запису - бо, навіть, не знаєте, куди в чергу записувалися
-
Альберта
-
Отримає якщо ви його подасте разом з вами як Common law і надасте пруфи що ви прожили разом як мінімум 1 рік. Якщо ви будете основним заявником, йому не потрібно здавати мову. І вам не потрібно його забезпечувати, він може спокійно працювати
-
Вище вже піднімалось це питання , можете ввести в пошуку , Остап вже відповідав.
-
Привіт , моя дитина народжена в Канаді також , я вказувала її тільки в IMM5406
-
Подача на ворперміт CUAET онлайн. Треба бути та чекати в Канаді.
-
Зараз після 15.07.2023 випадки відмов видавати ворперміт різко зросли. Офіцери частіше це пояснюють тим, що до цього не було прийнято рішення по вашій анкеті про видачу воркперміту і зараз у нього нема вже цього права. Це буває частіше у тих, у кого віза з типом візітор (але не у всіх) - хто в анкеті не ставили галочку, що будуть працювати. І практично не буває відмов у тих, хто отримав попередньо лист РОЕ про видачу ворперміту у аеропорту.
-
Дякую знову!
-
Дуже вдячна! В мене тепер знову декілька питань). Можете також дати відповіді, будь ласка? А чому офіцер може відмовити? На скільки я розумію, мають бути дуже вагомі причини. Як в подібному випадку подаватись на воркперміт з Канади і чи треба для цього там перебувати весь цей час чи можна буде податись і поїхати, а потім знову приїхати?
-
Вебсайт. . .
-
Ааа ,поняла спасибо
-
www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program
-
1. Можна. Але у вашому інтересі не відразу летіти в аеропорту обратно, а ще за декілька днів оформити медстраховку, пройти медкомісію, оформити фіндопомогу, відкрив рахунок в банку. Бо потім все це ви не оформите. 2. Також у вас може бути випадок, що в ворперміті вам в аеропорту офіцер відмовить. Тоді можно податися на ворперміт із Канади до 31.03.2024. Але чекати місяців три. 3. У офіцера можете попросити і ворперміт і стадіперміт - він може дати. Якщо не дасть, то потім якщо отримаєте зарахування до коледжа та університету - то маючи візу та ворперміт і зарахування - ви подадитеся та отримаєте ще стадіперміт .
-
Про інші провінції Про Саскачеван здебільшого
-
Про Альберту?
-
А де це можна прочитати? Порадьте, будь ласка
-
Это зависит от провинции В Альберте достаточно полного школьного образования Где-то за дополнительное образование дают баллы и выше шанс
-
Дякую! Підскажіть, будь ласка, виникає питання тоді: якщо мені 19 і я наразі навчаюсь в Україні, диплому поки не маю, є тільки диплом повної загальної середньої освіти, то pr я ж не зможу зробити в такому випадку? І можете, будь ласка, пояснити більш розлого стосовно того, що вʼїзд може виявитись невдалим. Це мається на увазі, що при вʼїзді можуть не дати дозвіл на роботу чи щось інше?
12 Jan 2024, 17:45
14263/453048
less than a minute ago