PR CUAET
-
Вище обговорювали. Це не територія України, в тому і справа. Посольство - так.
-
Тому що вас не приймуть по живій черзі
-
Де я тут це процитувала? t.me/prcuaet/154858/163306
-
Ещё никто не знает как будут выдавать готовые паспорта. Возможно без проблем, возможно нужно будет обновить свои данные и будут онлайн новые военные билеты, у кого их не было
-
Так
-
А то що ви процитували - це для оформлення в ДП. Тобто, ви просто заборонили оформлювати паспорта, бо вони не можуть оновлювати дані. Тому і повинні приймати тільки тих, хто вже має документ
-
Тобто можна просто оновити данні онлайн і зробити паспорт?
-
Продленный паспорт не признается как действующий в аэропортах и могут развернуть
-
Тобто, вони паспорта були готові в Україні, а консульство Едмонтону вам іх не видали? Може вони вам їх не видали, бо паспорта були в Україні ще? Ви їх зараз з діппоштою дочекалися? Пробували робити доставку з DHL за свої гроші? Я так отримала вже через місяць.
-
І ще тому що чоловікам краще мати ще один паспорт в кишені зараз якщо він закінчується через рік. По друге є шанс що видадуть його по старому закону без лишніх довідок якщо подашся по діючому закону. По третє по продовженому паспорту вже не впустять в Канаду якщо виїдеш,або якщо ти ще не вʼїзджав. А те що приймуть по живій чи ні це залежить від самих консульств. Цього тижня знаю 100% в одній з країн Європи одного дня почали запускати зранку звичайно по запису,потім людей не було адже записатися неможливо. І прийняли всіх хто був по живій. Думаю це не випадок одного дня. Так саме в тому консульстві кожного дня. При запитанні чи приймають людей з інших країн відповідь була однозначно ні тому що своїх хватає,і при собі потрібно мати доказ проживання в даній країні. Я вірю що це правда тому що якщо приймають без запису то так і є. Але це доказ того що кожна установа сама може вирішувати як їй працювати. І ідентифікують людину в живу,а не через дію,підпис і нікому не потрібні банківські рахунки які онлайн відкриті!!!
-
Паспорта подовжують не раніше ніж за 2 місяця до їх закінчення по живій черзі. Слоти треба ловити для отримання нового паспорту. У діітей був продовжений паспорт з візой, ми літали в Канаду і по Канаді з ними.
-
Ну судя по настроениям и угрозам нового консула в Эдмонтоне , проблем скорее не избежать... Ага, онлайн билеты, онлайн повестки и все такое))
-
Я писал про Канаду
-
Там, де ви так хвацько видалили частину первісного вашого допису. Гляньте в історії і парсингом моєї цитати - знайдете.
-
От адвоката который разбирал этот подписаный закон. А вообще конечно поживем увидим. Но факт что держат паспорта испытал на себе.
-
Тобто, ви їх отримали. Ну тоді проблеми нема і це технічна затримка . Є люди, які чекали і по 9 місяців - бо так йшла діппошта. І вони не були з окупованих територіях. Ви отримали за пів року. Це як раз стандний строк для діппошти.
-
30 років не був в Україні, не було закордонного паспорта України ніколи, проте є громадянином Росії. У консульстві можуть вимагати довідку про те, що він вже не є громадянином Росії. Тобто, можуть вимагати, щоб він спочатку відмовився від громадянства росії, потім ставати на військовий облік (у консульстві) і робити закордонний паспорт. Вам краще сходити в Консульство і задати їм питання Вони дають консультації в живій черзі.
-
Продавали в апреле забрали в конце ноября
-
Да и мы ждали паспорта почти 7 месяцев
-
Ви досі не отримали паспорта?
12 Jan 2024, 17:45
142749/466923
less than a minute ago