PR CUAET
-
Умови - дуже сильно залежать від конкретної компанії і ворксайту. Зарплати - можете ознайомитись з агріментами на сайтах ваших локальних профспілок (юніонів), подивитися відповідні трейди. Відповідно, і умови піар різні, в залежності від досвіду, трейду і т.д. більшість робіт - сезонні, тож не усім підійде.
-
Уже система налажена, я подала на паспорт ребёнку новый 13 февраля, на этой неделе во вторник я уже увидела статус - прибыл в отделение посольства и можно забирать, 2 месяца
-
Это когда такое было? 😁
-
Ви можете взяти референс не тільки в HR відділі фірми, яка закрилась, а і в колишнього прямого менеджера особисто або когось із ваших колег. Колеги правда не зможуть вказати вашу зарплату, але зарплату можна підтвердити виписками з банку
-
Ні. Але офіційним документом для подорожей у вас є саме закордонний паспорт, а не свідоцтво про народження. Свідоцтво про народження навіть не завжди вимагається. В багатьох (наприклад, жителів деяких країн третього світу) його взагалі немає. При тому доволі багато іміграційних консультантів радять вказувати країну народження саме так, як вказана країна називається наразі. І якщо ви раптом не знаєте - ваш закордонний паспорт містить інформацію про ваше ім'я, дату народження та місце народження. І цей документ є офіційним, і інформація в ньому є офіційною
-
Одночасне оновлення - це точно не мед огляд консульстві.