PR CUAET
-
ну мій чоловік не панікує - завжди мав та має при собі виписку з воїнського. Ні разу не питали.
-
Згодна. Приймаються обидва варіанти. І зазначати, що країна народження в СРСР має обов'язково бути ЛИШЕ ХРСР - в корні невірно
-
Её нужно заверить и перевести в консульстве
-
Свидетельство о рождении, его необходимость всплывает в самые интересные моменты, и при подаче по гуманитарной программе в том числе
-
Ми закордоном і панікуємо ,а що пацанам в Україні робити тоді ....
-
Когда такое было и где? Кто вам такое рассказал?
-
Як часто ви подорожували із свідоцтвом про народження, без загранпаспорта?
-
Їх не зупинити ....
-
Точно ні ))
-
я хочу, щоб не було ще нових панікерів
-
Ну супер...
-
І точно не повістка там же
-
Ok, переводите в консульстве
-
Если это правда и он действительно это говорил то это не делает ему чести.
-
Окрім того, навіть з Настею із консульства обговорювали цю ситуацію, коли вона була в групі.
-
Ні, оформлення нового паспорта відбувається лише за попереднім записом - треба впіймати слот. Продовжити той паспорт, який є у вас - в порядку живої черги, не раніше ніж за 2 місяці до його закінчення
-
Как я слышал именно для этого они и хотят знать что человек за границей и его вычеркнуть чтобы не тратить время и ресурсы на его поиски в украине.
-
Нет такого варианта
-
Подскажите пож если разница по скоринговым балам если делать LMIA NOC 21221 or NOC20012. Может ктото сталкивался с такими кодами?
-
Так по закону ему не могут вручить повестку и мобилизовать, а так же по моему членов его семьи, Вы прочтите закон там много «интересностей»
12 Jan 2024, 17:45
142826/438645
less than a minute ago