Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yana GV
    wrote on last edited by
    Але про ці 7 днів це знову ж може бути у теорії, дивлячись на досвід інших програм. Можливо хтось бачив цю інформацію на офіційних сторінках.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аліна Сторчова
    wrote on last edited by
    Всім хто ще планує здавати CELPIP, знайшла інформацію від нашого земляка, як повернути гроші за іспит, вам може бути цікаво. Шкода, що я дізналась про це після здачі вже🫠 youtu.be/D5zydeu4J9M?si=m7qJMfNfMPOQ3s5s
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana GV
    wrote on last edited by
    Вставлю 5 копійок. Передивилась багато відео та рекомендацій від різних агентів. Хтось наполягає бути в Канаді постійно. Хтось говорить, що виїхати можна. По цій програмі «лендінг» для отримання PR прийде на пошту, це посилання буде дійсне 7 днів. Тобто теоретично буде тиждень доїхати до Канади щоб встигнути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Всі хто хоче подати на новий паспорт ,з власного досвіду -оновлюйте сайт у вівторках -середу ,з 16.45 до 17.30. Я так вже три рази зловила.Це в консульство Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    @OstapBosak маю маленьке питання. Якшо можете підказати по цьому, буду вдячний: Треба жити і працювати в тій самій провінції? Типу живу в NB, а роботодавець в PEI не підходить?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    В нас теж був запис на чергу і за місяць очікування нічого не запропонували…хоча з огляду на те,що в Фейсбук переодічно зʼявляється пости -що зловили слоти,то є думка ,що ця опція не працює..в середу в 17.14 записалася на 28 грудня в Торонто. Було багато слотів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kyrylo F.
    wrote on last edited by
    @OstapBosak , чи потрібно перебувати на території Канади в період між поданими документами на PR і отриманнням PR за цією програмою? Я реферую до витягу з програми нижче. You must be in Canada when: you submit your application you’re granted permanent residence
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Тобто роботодавець навіть маючи дисигнацію має доводити що йому потрібно цей працівник на цю позицію? Ого, це типу як ЛМІА, але трохи простіше?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D.s.
    wrote on last edited by
    Какой порядок действий указан на сайте wes для Узбекистана? Upd: Нашел в icas Required Documents Country: Uzbekistan ICAS requires original education documents (plus a set of clear, complete photocopies) or documents sent directly to ICAS by the institution or appropriate authority.  For each qualification, ICAS requires both the graduation document (diploma or certificate) and the record of study (transcript, mark sheets, indeks, etc) in order to prepare any type of Assessment Report. If you completed a postgraduate research degree (such as a Doctor of Philosophy), you must submit a copy of the title page, table of contents and abstract of your thesis/dissertation.  If ICAS cannot verify your thesis on-line, we will contact your university directly for verification. Так как они работают с Узбекистаном, рекомендую написать им этот вопрос. Может быть так, что при отсутствии ВУЗа действие выполнить невозможно www.icascanada.ca/new/college.aspx/document-detail.aspx?document=5cc2a76c-4c5d-4303-9b03-90450228d073
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Den
    wrote on last edited by
    це мені здається так не працюж - я виловив слот як тут й писали о 17-58-18 00 зайняло десь три тижні, ще ті хто роблять довідку про несудимість - іі можна зробити в Украіні та доставити сюда - багато контор робить це - просто погуглить
    1 Reply Last reply
    0
  • t256118578T Offline
    t256118578T Offline
    N
    wrote on last edited by
    В мене просто черга на чергу, бо слотів немає. Чекаю 2 місяці, пишу їм на пошту, кажуть, якщо записані, то чекайте 🫥
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Я думаю це має бути ось така людина
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Дозвольте Вам трошечки позаздрити по доброму, порадіти за Вас, та побажати успіхів та швидкого піару від чистого серця)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    запис не чекали, а самі записалися на сайті, коли були слоти. 24.11 подали документи. Сьогодні по трекінгу :
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    переслав ваше запитання у потрібну підгрупу: Oct. 24th family etc.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    Люди добрі підкажіть будь ласка, по новій програмі для воззʼєднання сімей українців Маю декілька питань 1.Маємо дитину народжену в Канаді , її зовсім не указувати чи тільки в форму 0008 внести? 2. Ще маємо 2 дитини до 18 років їх внести тільки в форму 0008 ? І форму 5669 не потрібно заповнювати ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    продовження чи виготовлення нового? це різні речі. продовження паспорту - запису не потребує, в порядку живої черги. виготовлення нового - від 2міс до 6міс- індивідуально у кожного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Я закріпила відповідь Остапа на мої питання, пролістайте трошки вище
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    А коли вже підтвердили копр у програмі то візітор/ворк віза буде все, не працює то треба бути у Канаді інакше як людина повернеться. Я про головного апліканта. Я так зрозуміла що іншим аплікантам нададуть імміграційну візу
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.