PR CUAET
-
Всі хто хоче подати на новий паспорт ,з власного досвіду -оновлюйте сайт у вівторках -середу ,з 16.45 до 17.30. Я так вже три рази зловила.Це в консульство Торонто
-
@OstapBosak маю маленьке питання. Якшо можете підказати по цьому, буду вдячний: Треба жити і працювати в тій самій провінції? Типу живу в NB, а роботодавець в PEI не підходить?
-
В нас теж був запис на чергу і за місяць очікування нічого не запропонували…хоча з огляду на те,що в Фейсбук переодічно зʼявляється пости -що зловили слоти,то є думка ,що ця опція не працює..в середу в 17.14 записалася на 28 грудня в Торонто. Було багато слотів
-
@OstapBosak , чи потрібно перебувати на території Канади в період між поданими документами на PR і отриманнням PR за цією програмою? Я реферую до витягу з програми нижче. You must be in Canada when: you submit your application you’re granted permanent residence
-
Тобто роботодавець навіть маючи дисигнацію має доводити що йому потрібно цей працівник на цю позицію? Ого, це типу як ЛМІА, але трохи простіше?)
-
Какой порядок действий указан на сайте wes для Узбекистана? Upd: Нашел в icas Required Documents Country: Uzbekistan ICAS requires original education documents (plus a set of clear, complete photocopies) or documents sent directly to ICAS by the institution or appropriate authority. For each qualification, ICAS requires both the graduation document (diploma or certificate) and the record of study (transcript, mark sheets, indeks, etc) in order to prepare any type of Assessment Report. If you completed a postgraduate research degree (such as a Doctor of Philosophy), you must submit a copy of the title page, table of contents and abstract of your thesis/dissertation. If ICAS cannot verify your thesis on-line, we will contact your university directly for verification. Так как они работают с Узбекистаном, рекомендую написать им этот вопрос. Может быть так, что при отсутствии ВУЗа действие выполнить невозможно www.icascanada.ca/new/college.aspx/document-detail.aspx?document=5cc2a76c-4c5d-4303-9b03-90450228d073
-
це мені здається так не працюж - я виловив слот як тут й писали о 17-58-18 00 зайняло десь три тижні, ще ті хто роблять довідку про несудимість - іі можна зробити в Украіні та доставити сюда - багато контор робить це - просто погуглить
-
В мене просто черга на чергу, бо слотів немає. Чекаю 2 місяці, пишу їм на пошту, кажуть, якщо записані, то чекайте 🫥
-
Я думаю це має бути ось така людина
-
Дозвольте Вам трошечки позаздрити по доброму, порадіти за Вас, та побажати успіхів та швидкого піару від чистого серця)
-
запис не чекали, а самі записалися на сайті, коли були слоти. 24.11 подали документи. Сьогодні по трекінгу :
-
переслав ваше запитання у потрібну підгрупу: Oct. 24th family etc.
-
Люди добрі підкажіть будь ласка, по новій програмі для воззʼєднання сімей українців Маю декілька питань 1.Маємо дитину народжену в Канаді , її зовсім не указувати чи тільки в форму 0008 внести? 2. Ще маємо 2 дитини до 18 років їх внести тільки в форму 0008 ? І форму 5669 не потрібно заповнювати ?
-
продовження чи виготовлення нового? це різні речі. продовження паспорту - запису не потребує, в порядку живої черги. виготовлення нового - від 2міс до 6міс- індивідуально у кожного.
-
Я закріпила відповідь Остапа на мої питання, пролістайте трошки вище
-
А коли вже підтвердили копр у програмі то візітор/ворк віза буде все, не працює то треба бути у Канаді інакше як людина повернеться. Я про головного апліканта. Я так зрозуміла що іншим аплікантам нададуть імміграційну візу
-
Так
-
Тобто коли прийде час до рішення, нададуть тиждень щоб підтвердити місце проживання у Канаді та загрузити фото. Або ви маєте сказати що ви не у Канаді та приїдете такого то числа (але по цій програмі такого ще ніхто не робив, то все це на власний розсуд та ризик)
-
Добрий день, таке питання: скільки ви чекали, щоб вас записали на окрему дату до українського консульства на продовження закордонного паспорту? І скільки потім чекали на нього?
-
Почитайте іншу гілку де все про копр, мені дуже допомогло.
12 Jan 2024, 17:45
14302/446531
3 minutes ago