PR CUAET
-
А є статистика скільки Українців які приїхали по CUAET сидять на выплатах?
-
дебіт це ж теж картка
-
Я в багатьох чатах тут чув що війна в країні не є приводом апрувів в подачі на біженство, щось змінилося?
-
Саме тому, що декому з них давали, не всім, українцям не дадуть. Бо не знають що і з тими робити.. вони приїхали, мову вчити не хочуть і сидять на виплатах. Такої помилки Канада більше не зробить
-
Меня этот закон касается в первую очередь. У меня очень востребованная военная специальность. И я вообще не беспокоюсь по поводу этого закона, так как это всё пук в лужу. Никто никогда без моего согласия не вернёт меня в Украину.
-
Shhh... quiet now. Muted Oleg for 1 week.
-
/tmute 1w
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, если я подаю на пиар только себя, нужно ли мне прикладывать в документы свидетельство о рождении дочери 21 год, если я отметила, что она не сопровождает меня? Я приложила ее загранпаспорт, карту id европейского временного укрытия, документы о ее учебе, а свидетельства о рождении с собой у меня нет, и перевода нет. Имеет смысл отправлять аппликацию без ее свидетельства?
-
Привіт! Чи хтось тут вже отримав PR після відправки цього Military дозапиту ( форми, LOE), якщо чоловік перебуває в Україні? Ніколи не служив, не викликався до військомату, але перебуває в Україні. Дякую!
-
Ого пощастило. Тоді робіть новий паспорт, що тепер)) Ви прикріпляти якесь письмо що будете робити новий паспорт?
-
Я ж вам казала у вас буде з понеділка
-
Правильно🙌 Вп довше ніж паспорт не дадуть.
-
Мария Карташева. Гуглите про нее. Там много статей.
-
У мене два рази була приблема. Зранку і в обід
-
Нічого немає
-
Зайшов
-
Цей лист приходить після біометрії. Ви змогли сьогодні зайти в кабінет?
-
Коли відкривала було 50/50 рівно) Люди ще заходять в закріплені і додають голоси.
-
t.me/prcuaet/39907/150426 Получали люди)
-
Друзі! Обговорюємо закон, шукаємо та пропонуємо рішення, а не жаліємося наліво-направо. Задумка чату була мирне спілкування та взаємодопога з PR. І таким чат був 9-10 місяців. За політику, ухиляння, порохоботів, зеленеботів і тд буде Mute!
12 Jan 2024, 17:45
143096/428783
16 minutes ago