PR CUAET
-
Ого пощастило. Тоді робіть новий паспорт, що тепер)) Ви прикріпляти якесь письмо що будете робити новий паспорт?
-
Я ж вам казала у вас буде з понеділка
-
Правильно🙌 Вп довше ніж паспорт не дадуть.
-
Мария Карташева. Гуглите про нее. Там много статей.
-
У мене два рази була приблема. Зранку і в обід
-
Нічого немає
-
Зайшов
-
Цей лист приходить після біометрії. Ви змогли сьогодні зайти в кабінет?
-
Коли відкривала було 50/50 рівно) Люди ще заходять в закріплені і додають голоси.
-
t.me/prcuaet/39907/150426 Получали люди)
-
Друзі! Обговорюємо закон, шукаємо та пропонуємо рішення, а не жаліємося наліво-направо. Задумка чату була мирне спілкування та взаємодопога з PR. І таким чат був 9-10 місяців. За політику, ухиляння, порохоботів, зеленеботів і тд буде Mute!
-
А якщо я оформлюю піар тільки на себе, треба заповнювати цю форму для чоловіка, який не буде отримувати піар?
-
На виплатах то в Європі сидять. Тут тільки пашуть.
-
Це не тому що не має повноважень. А тому що депортація - це коли країна зі своєї території депортує "не бажаних" осіб. Україна може депортувати когось тільки зі своєї території, як і всяка інша держава. Але є інший процес - екстрадиція. Це коли одна держава просить іншу державу віддати їй якусь особу, яку вона розшукує.
-
Так, якщо відповідаєте умвовпм програии.
-
Вітаю, підкажіть хто робив фото на PR на етапі заповнення анкети (після відбору в Express entry) . Питання який саме розмір фото потрібен? Щось ми заплуталися, бо знайшли два різних розміри (((
-
Добре, дякую! Просто неясно чого такі терміни різні!
-
Ви отримали новий на 3 роки ?
-
Не можу зайти в IRCC аккаунт. До цього заходила без проблем. Може є якісь лайфхаки, як то виправити?
-
Всем привет, подскажите, насчёт справки о несудимости, как ее условно делать? Как я понимаю вариантов очень много. Хочется уточнить что ДИИ у меня нет. Какой порядок действий для меня?
12 Jan 2024, 17:45
143105/433783
3 minutes ago