PR CUAET
-
А ви з якої провінції?
-
Онтаріо
-
Цікаво що немає куди повідомити про проблему і на сайті не вказано про технічну перерву. А ви з якої провінції?
-
Правильно ли понял,что моего сына( а он мой канадский родственник и соотетсвенно в статусе PR) указывать не надо? Или все таки надо указывать всех детей?
-
На сайті консульства є перелік необхідних документів та їх копій
-
Що ж тоді моя версія вірна. У вас це почалося ще вчора і сьогодні закінчилось. Я і жінка от вгорі з Онтаріо у нас це від сьогодні. Хотілося б почути інших
-
Для тех кто на бронепоезде Адрес: Люкс 1700, 200 Granville Street, 17.patro (на стойке регистрации Noram) Vancouver BC V6C 1s4 Канада
-
Так, вірно. А ви?
-
Shhh... quiet now. Muted Tanya for 1 week.
-
/tmute 1w
-
Shhh... quiet now. Muted 0rest for 1 week.
-
/tmute 1w
-
Це Ньюфауленд і Лабрадор?
-
Так, сьогодні без розмов про Зеленського? Не чат а фігня
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-address-information/marital-status.html Почитайте и бухгалтеру покажите.
-
Так розумію вже відомо що Квебек це взагалі окрема історія. Хоча в даний період всі на паузі.
-
7 листопада. Але це Квебек
-
Здесь написано, что это форма заполняется главным апликантом на себя и такая же форма на каждого члены семьи старше 18, кто не гражданин/ резидент. Вы не совсем правильно это поняли. Все дети не зависимо от возраста, гражданства указываются обязательно.
-
Дякую. Цікаво як працівники обробляють заявки. Я подавалась 25 січня і досі тиша
-
А онлайн ніяк? Тільки їхати?
12 Jan 2024, 17:45
143134/437754
4 minutes ago