PR CUAET
-
Для тех кто на бронепоезде Адрес: Люкс 1700, 200 Granville Street, 17.patro (на стойке регистрации Noram) Vancouver BC V6C 1s4 Канада
-
Так, вірно. А ви?
-
Shhh... quiet now. Muted Tanya for 1 week.
-
/tmute 1w
-
Shhh... quiet now. Muted 0rest for 1 week.
-
/tmute 1w
-
Це Ньюфауленд і Лабрадор?
-
Так, сьогодні без розмов про Зеленського? Не чат а фігня
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-address-information/marital-status.html Почитайте и бухгалтеру покажите.
-
Так розумію вже відомо що Квебек це взагалі окрема історія. Хоча в даний період всі на паузі.
-
7 листопада. Але це Квебек
-
Здесь написано, что это форма заполняется главным апликантом на себя и такая же форма на каждого члены семьи старше 18, кто не гражданин/ резидент. Вы не совсем правильно это поняли. Все дети не зависимо от возраста, гражданства указываются обязательно.
-
Дякую. Цікаво як працівники обробляють заявки. Я подавалась 25 січня і досі тиша
-
А онлайн ніяк? Тільки їхати?
-
Копия- iпн. Паспорт с регистрацией по месту жительства . Wp.
-
Спасибо. Так и думал, немного засомневался.
-
Краще зробити копії всіх перелічених на сайті доків. Бо коли я оформлював то просили піти і зробити копії, то краще наперед зробіть і все буде швидше при подачі.
-
а ви додавали при заповненні заявки CSQ сертифікат? він обов'язковий одразу чи потім можуть запросити як додатковий документ?
-
Дякую за відповідь
-
Я з Альберти. Зараз не можу теж зайти. Раніше сьогодні не пробувала, тож не знаю, коли розпочалася проблема
12 Jan 2024, 17:45
143140/430124
about a minute ago