PR CUAET
-
/tmute 1w
-
Це Ньюфауленд і Лабрадор?
-
Так, сьогодні без розмов про Зеленського? Не чат а фігня
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-address-information/marital-status.html Почитайте и бухгалтеру покажите.
-
Так розумію вже відомо що Квебек це взагалі окрема історія. Хоча в даний період всі на паузі.
-
7 листопада. Але це Квебек
-
Здесь написано, что это форма заполняется главным апликантом на себя и такая же форма на каждого члены семьи старше 18, кто не гражданин/ резидент. Вы не совсем правильно это поняли. Все дети не зависимо от возраста, гражданства указываются обязательно.
-
Дякую. Цікаво як працівники обробляють заявки. Я подавалась 25 січня і досі тиша
-
А онлайн ніяк? Тільки їхати?
-
Копия- iпн. Паспорт с регистрацией по месту жительства . Wp.
-
Спасибо. Так и думал, немного засомневался.
-
Краще зробити копії всіх перелічених на сайті доків. Бо коли я оформлював то просили піти і зробити копії, то краще наперед зробіть і все буде швидше при подачі.
-
а ви додавали при заповненні заявки CSQ сертифікат? він обов'язковий одразу чи потім можуть запросити як додатковий документ?
-
Дякую за відповідь
-
Я з Альберти. Зараз не можу теж зайти. Раніше сьогодні не пробувала, тож не знаю, коли розпочалася проблема
-
Хто може підказати, прийшли такі листи, але наш дохід за 23 рік ми вказували при подачі декларації. Що нам тепер робити?
-
так само з алберти не можу зайти, весь час викидує на головну сторінку
-
Хто мож
-
Можете замовити в консульстві без довідки з Дії (деталі є на сайті), або ж в одному з багатьох бюро перекладів в Україні. Вони це теж роблять
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, по таки питанням: 1)якщо подаєшся на номінацію по skilled worker, чи потрібно підтверджувати весь досвід роботи поза Канадою, якщо попередній досвід роботи не релевантний по NOCу по якому подаєшся на ПР? 2)І якщо треба підтверджувати досвід, то чи має лист від працедавця бути перекладеним на англійську, чи має бути написаним англійською одразу? 3)І чи можна достатньо мати якісної кольорової скан копії, чи має бути оригінал з мокрою печаткою? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
143145/449364
3 minutes ago