PR CUAET
-
Не нуден перевод. Если балы не важны, просто прикрепите как факт его наличия. Мы так делали
-
Ну ми вже знаємо що в NL працює. В ОN і AB також не працює. А ви з якої провінції?Тому що в Онтаріо у мене ні в обід,ні зранку,ні після обіду,ні зараз
-
Спасибо ☺️ я не будет ли потом проблем при подаче на федеральный этап?
-
Ви ставили підпис і печатку нотаріуса на імм0191?
-
Дякую вам
-
якщо отримаєте новий work permit - оновите дані вашої PR аплікації через web form (чи провінційна чи федеральна- немає значення)
-
Плюс ще одна провінція
-
Наразі ми плануємо замовити пасочки. Фрукти та смаколики будемо закуповувати в останні дні перед Пасхою, щоб були свіжі. Знову ж наголошую, дуже розраховуємо на допомогу, від цього буде залежати в які заклади зможемо занести подарунки. Базово в нас - ОНКО, дитяче відділення психіатричної лікарні, реабілітаційний центр. Ще є дитячий будинок та притулок для неповнолітніх. Але це вже мрії, так як часу і днів дуже мало
-
В січні якого року?
-
Ксенія, варіант продзвону не підходить, бо немає мови. В кабінеті пробую зареєструватися, то каже що потрібен якісь код. Я вже не знаю що робити😟
-
Так, цю форму необхідно друкувати і підписувати фізично
-
поштою надсилаєте на Ваше консульство для перекладу. умови на сайті консульства
-
А ви друкували цю форму? В на ній нотаріус став в підпис і печать?
-
Здравствуйте. Не подскажете, как теперь информацию о новых слотах доставать (Эдмонтон)? Её на сайте консульства Эдмонтона брать, или где?
-
генеруєте витяг на сайті МВС vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
дякуємо Вам😇
-
Не понятно здесь, вообще можно потребовать документ и без обновления, если ещё 60 дней не прошло.
-
Так з травня чи серпня?
-
це був переказ через термінал City24?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html Заповніть заяву і відправте їм, адреса є в кінці заяви
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago