PR CUAET
-
В кінці анкети є адреси. Так, все в кади
-
Я не встигла зловити ,але бачила і час і дату .але я вчора відписалася від черги
-
Я да. Я отписывалась а потом опят стала, и так раз пять. Сейчас было на паспорт до 16 лет в очереди.
-
Щиро дякую. А на яку адресу? І всі суми в канадські долори переводити?
-
Щасливчики, які зловили слоти, ви стоїте в електронній черзі?
-
Однозначно так. Давно вже їх підозрюю
-
Ось бачу кому як дається
-
Значить я можу звинувачувати масонів у заговорі проти чоловіків?)
-
Підкажіть як ви підписалися від черги?
-
Тиждень тому ми з дівчиною в 2 компа ловили слоти в Торонто. Оновлювали що секунди. І навіть не побачили час. Сьогодні вдалось зловити з телефона на мобільному інтернеті. І я з черги не виходив.
-
я захожу за допомогою електроного ключа.
-
Я ще з 25.01 (подався) чекаю
-
З компа зайти в дію через Qr сканером
-
Треба одразу дивитись на те число що і сьогодні Бо викидає через місяць вперед слоти
-
доброго. Хто робив довідку з Чехії напишіть в лічку пліз. дякую
-
ні, якщо немає на квітень, то відразу на травень, але якщо є на квітень, то спочатку на квітень, а потім вже Ви самостійно перемикаєте на травень
-
Нагадую, що в нас є закрита гілка де бот відсилає сповіщення коли бачить вільні слоти. Звісно з Оттавою це мабуть не допоможе, проте коли наступний раз будуть викладувати Торонто чи Едмонтон, то можете орієнтуватись на цю гілку, якщо не буде оголошено точного часу публікації слотів від консульств t.me/prcuaet/161506
-
Випадає зразу на той місяць на який є слоти Просто день в який є слоти, буде трохи жирнішим шрифтом
-
як ваша переписка з ircc? щось нове отримали? ви наш першопроходець
-
А якщо слоти активні в травні відразу автоматом випадає травень або ще квітень?
12 Jan 2024, 17:45
143346/429367
2 minutes ago