PR CUAET
-
Може хтось знає,теоретично чи знайомі вже отримували, що відбувається після біометрії? Якщо мої батьки здадуть біометрію в січні, а в лютому хочуть поїхати до України на кілька місяців, чи можуть вони це зробити, тобто за цей час нічого важливого, що залежить від них не буде відбуватись і розгляд їхньої справи затягнеться на кілька місяців. Відкласти тимчасове повернення важко, їх там чекають також важливі справи.
-
Читаю в одного не розумію ,я коли подавала в минулому році на WP Доньці ,у звʼязку з отриманням нового паспорту. І я там в формі 5710 точно вказувала строк приїзду в Канаду і еміграційний адвокат сказав вказувати строк до якого планую бути в Канаді ,ту дату до якої дали перший WP. Таким чином ,зараз люди вказують дату +3 роки з дати подачі ?
-
Доброе утро. Подскажите пожалуйста я закончил учебный вуз в узбекистане и возможно он уже не существует. Как эвольвировать этот диплом.
-
Я не обурююсь, я закликаю іншу людину не обурюватись🙂Ми вже на ПР подаємось, нам продовження ВП не потрібно. Я розумію добре все що ви написали. Цікавить тільки, те що ircc зараз грубо кажучи багатьом надає знову ВП на 3 роки, може означати що вони продовжать цей полісі після 31 березня.
-
Я працювала в університеті до 2014 року, до першого вторгнення (спочатку як асистент, після захисту дисертації - доцентом). І на моїх навчальних планах всюди було 36 годин/тиждень. Куди окрім звінкового навантаження входила методична, організаційна (куратор групи) та наукова робота. 18 годин- то лише дзвінкове навантаження, але ж це не всі обов'язки. У професора в універі може бути 1 лекція на тиждень. І багато наукової роботи. Але це теж 36 годин та тиждень. Має бути якійсь офіційний документ, штатний розклад або щось таке, де розписані обов'язки на ставку. І там є "формула" скільки та якого навантаження має бути.
-
Мій син ходив підписувати сам без мене, до комісара.
-
так вірно
-
Доброго дня, для оплати зборів на двох дорослих та двох дітей, я вірно обрала суми. Там де 570 дол. обирати не треба?
-
Дякую , велике
-
Доброго.може підкажете як би нам отримати ворк перміт, якщо при заповнені заявки не поставили галочку що хочемо працювати.Віза cuaet Вклеяна visitor.Плануємо до березня прилетіти, сімʼя 2 дорослих 2 дітей 2р і 5р.Буду вдячний за відповідь