PR CUAET
-
Я не обурююсь, я закликаю іншу людину не обурюватись🙂Ми вже на ПР подаємось, нам продовження ВП не потрібно. Я розумію добре все що ви написали. Цікавить тільки, те що ircc зараз грубо кажучи багатьом надає знову ВП на 3 роки, може означати що вони продовжать цей полісі після 31 березня.
-
Я працювала в університеті до 2014 року, до першого вторгнення (спочатку як асистент, після захисту дисертації - доцентом). І на моїх навчальних планах всюди було 36 годин/тиждень. Куди окрім звінкового навантаження входила методична, організаційна (куратор групи) та наукова робота. 18 годин- то лише дзвінкове навантаження, але ж це не всі обов'язки. У професора в універі може бути 1 лекція на тиждень. І багато наукової роботи. Але це теж 36 годин та тиждень. Має бути якійсь офіційний документ, штатний розклад або щось таке, де розписані обов'язки на ставку. І там є "формула" скільки та якого навантаження має бути.
-
Мій син ходив підписувати сам без мене, до комісара.
-
так вірно
-
Доброго дня, для оплати зборів на двох дорослих та двох дітей, я вірно обрала суми. Там де 570 дол. обирати не треба?
-
Дякую , велике
-
Доброго.може підкажете як би нам отримати ворк перміт, якщо при заповнені заявки не поставили галочку що хочемо працювати.Віза cuaet Вклеяна visitor.Плануємо до березня прилетіти, сімʼя 2 дорослих 2 дітей 2р і 5р.Буду вдячний за відповідь
-
Здравствуйте. Если work permit закончится, можно ли его продлить, не подаваясь на pr и продолжать жить и работать в Канаде?
-
Как раз и будет , это программа Familiy Reunification