PR CUAET
-
Ви надавали їм по телефону цифри доходу до того як приїхали в Канаду? І вони все одно не нараховують Вам дитячі?
-
"Переправили себе" 🤣 Оце так новина.
-
Добрый вечер! Может у кого то была подобная ситуация и сможет помочь советом Хочу податься на климатические ,прилетела летом,но потом улетала на пару месяцев ,как мне правильно заполнить эту информацию? Может кто то сталкивался
-
Дивно. Та ми з кінця лютого чекаємо. Спершу була відмова, потім подала оскарження. Потім прийшов лист що наче ми до них eligibility, але вони не можуть розрахунок зробити бо не знають наші доходи до приїзду в Канаду. Що далі буде 🤷♀️
-
Дякую всім за відповідь! 😉
-
якщо не важко то можна і мені почитати, що ви вказували в листі-відповіді🙏
-
Я коли з їми спілкувався довіреностей не просили
-
Довідку про несудимість можна взяти в багатьох країнах без особистої присутності, з довіреністю зокрема наскільки мені відомо
-
Ya переніс Ваше питання у відповідну гілку
-
Доброго вечора всім. Тут така думка прийшла в голову😀 чи можна забрати готовий паспорт по довіреності) здогадуюсь що мабуть ні, але ну може в когось був такий досвід. Якщо логічно то в принципі це можливо, це як отримати по довіреності будь-який інший документ
-
З новин. В вас є інформація?
-
А ті які і військовий квиток здали коли виписувались то їм тепер заочно онлайн його видадуть,поновлять чи новий зроблять і поштою пришлють?🤣
-
в законе 2 всего 45 статей. вы точно указали номер статьи 52?
-
відкорегував. опечатка
-
А хіба можна одночасно бути зареєстрованим через дію і на компі і на телефоні?
-
www.mortgagecalculator.org/calculators/what-if-i-pay-more-calculator.php#top Оцей калькулятор, імовірно, допоможе
-
ну тоді на мій погляд - за місяць точно у вас не буде порталу. Якщо прийде запрошення на біометрію - на неї є місяць. Крім цього - ви можете її здати і в Україні.
-
То був сарказм 🙈
-
Доброго дня, чи робив хтось недавно довідку про несудимість з Польщі. З чого почати. Дякую щиро за відповідь.
-
‼️ Повістка буде вважатися врученою, навіть якщо громадянин її не отримав, - ЗМІ Якщо громадянин не знаходиться за адресою, яка вказана у ТЦК, і фізично не отримав повістку, вона буде вважатися врученою. Крім того, якщо військовозобов'язаний не уточнив свої дані, ТЦК зможе звернутися до поліції, щоб його затримали та доставили.
12 Jan 2024, 17:45
143453/445995
less than a minute ago