PR CUAET
-
Можливо якщо мама буде просто приходити тоді буде можна
-
Судя по вашему сообщению выше- неуверенна
-
Що?
-
Чи ви думали що я не знаю?
-
Не можуть! Мама не є військовозобов’язаною (поки що) і в законі нічого про це не йдеться. Мова про надання консульських послуг для чоловіків 18-60 років. А з іншого боку, ми всі вже надали достатньо інформації ще, коли довідки про несудимість замовляли. Ще не розроблено механізм перевірки військово-облікових документів консульством. Від нас зараз нічого не залежить. Не вангуйте і не псуйте собі настрій заздалегідь. Все буде добре 🙏🏻
-
Так.
-
Спробуйте це українській владі
-
Наши загранники такой же national id🤦🤦🤦🤦
-
Привіт чи хтось вносив зміни в податкову декларацію після іі подачі?
-
Мені здається, я не зверталася до вас особисто і не просила зробити прогноз.
-
Я вам не гадалка. Але думаю мама може сказати щось типу не знає че тато придумати....
-
Сьогодні з чату🙌
-
То перечитайте і зрозумійте будь ласка і не тегайте мене тут просто так я вас попрошу.
-
@prcuaetua
-
Людина звернулась до AAIP з питанням "Що буде, якщо роботодавець не захоче підписувати Employer Declaration and Authorization form" і ось яку відповідь він отримав.
-
У вас все в порядке ?видимо нет. Или вы единственная проходите этап пр? Вы вообще его начали? Что имеет право закрывать рот остальным, кто прошел практически все этапы? Или только ваше мнение тут важно? Вы не админ, спустите пар
-
Всім привіт, поділіться будь-ласка контактом вашого вчителя. Маю рівень intermediate, потрібно набрати мінімум 7 балів по кожному розділу щоб поступити на навчання, але звичайно хочеться набрати вищий бал по можливості. Буду вдячна за інформацію
-
Я тут стараюсь допомогти людині в питання, так ні, потрібно свої 5 копійок вставити.
-
Також цікавить це питання
-
Петиція із закликом до уряду Канади внести Російську Федерацію до списку іноземних держав, які підтримують тероризм, набрала необхідну кількість голосів та буде представлена під час одного з майбутніх засідань Парламенту Канади. Тим часом ми хочемо нагадати вам, що у нас є ще одна відкрита петиція до уряду Канади що до закупівлі системи NASAMS в США для захисту повітряних кордонів України. Нам необхідно набрати 500 підписів, для того що б петиція була представлена в Парламенті. Якщо ви ще її не підписали, то зараз саме час для цього! Також не забувайте поширювати петицію серед ваших українських та канадських знайомих. ➡️Петиція: www.ourcommons.ca/petitions/en/Petition/Details?Petition=e-4939
12 Jan 2024, 17:45
143517/467035
16 minutes ago