PR CUAET
-
Петиція із закликом до уряду Канади внести Російську Федерацію до списку іноземних держав, які підтримують тероризм, набрала необхідну кількість голосів та буде представлена під час одного з майбутніх засідань Парламенту Канади. Тим часом ми хочемо нагадати вам, що у нас є ще одна відкрита петиція до уряду Канади що до закупівлі системи NASAMS в США для захисту повітряних кордонів України. Нам необхідно набрати 500 підписів, для того що б петиція була представлена в Парламенті. Якщо ви ще її не підписали, то зараз саме час для цього! Також не забувайте поширювати петицію серед ваших українських та канадських знайомих. ➡️Петиція: www.ourcommons.ca/petitions/en/Petition/Details?Petition=e-4939
-
Вказували I'd - віза, номінація, федеральний - тому завантажували. Там була опція завантажити. Т.я. I'd дублюється англійською - просто пластик завантажили. Питань не було. Перекладіть українським перекладачем, якщо переживаєте (бюро Україна, нотаріус Україна ). Тільки не забувайте оригінал скану прикріпляти в додачу до перекладу.
-
Попробуйте. Есть шанс! Я когда там был то спрашивали при мне и ему не сказали нет
-
Едмонтон на 1 дитячий 2 дітей приймуть? Пишу їм пишу…. Тиша в бібліотеці;((
-
У вас есть уже 1 слот но детей 2е да? Если очень попросите, вы будете там сидеть с вице консулом и с ребенком в отдельной комнате, очень попросите его я думаю он не откажет! Очень приятный человек!
-
Ну вам і так потрібно їхати, у вас же є один слот для однієї дитини. То беріть документи і на другу. А вдруг. Якщо не приймуть тоді будете ловити інший. Ви нічого не втрачаєте