PR CUAET
-
налаштуйте direct deposit в мобільному банкінгу
-
Я с 15 января жду. Потом мне тут посоветовали создать кейс в секьюрити аккаунте. Я так сделал 10 апреля. 12 апреля я получил финальное решение, а 15 апреля обновление статуса, которое я надеюсь означает высылку пластика)
-
Підскажіть, це за яким часом?
-
так, все добре, таке буває
-
Навіть якщо ми не заробили на тих коштах? У разі якщо це можна довести?
-
вам потрібно буде заплатити податок за виведені кошти
-
Я стикалася. Чоловік підписував через зустріч в Zoom. Деякі канадські нотаріуси мають таку онлайн послугу, коли батьки знаходяться в Україні. Це виглядало так - виходите з ним на онлайн зустріч в Zoom, тримаєте в руках відкритий свій паспорт на сторінці з фото - він вас питається чи даєте згоду, відповідаєте - yes. Все - ваш підпис завірений, а guardian в Канаді підписує зі своєі сторони безпосередньо вже в офісі в нотаріуса в Канаді. Коштувало ця послуга нам 50 доларів.
-
Велике спасибі!!!!
-
дзвоніть в CRA, щоб вони відправили вам NOA, обов'язково скажіть їм помилку яку вам вибиває
-
Добрий день. Які подальші дії мають бути після того, як отримати витягпро несудимість з Дії? Так його неперекладеним в консульство і відправляти чи спочатку треба перекласти? Чи треба, крім, довідок та підтвердження оплати, ще вкладати копії паспортів в конверт?
-
просто роздрукований.
-
цікаво. При тому, що закон набуває чинності 18-го травня 🤷
-
Всім привіт! У когось були успішні кейси трошки прискорити отримання AOR через дзвінок або імейл? Або це історія, яку просто треба чекати, нічого не поробиш? Дякую