PR CUAET
-
хто чекає з початку березня по першій декларації NOA - мені сьогодні прийшов наркшті. Чекала з 9 березня
-
Так Або англ або переклад Можна перевірити в гілці по нонкрімінал
-
Тільки це. Потім можуть щось запросити але не обов'язково. Подавайте тільки те, що є в списку
-
так авжеж все надала і відмовили
-
Мой муж только что был в консульстве, так как тоже месяц назад подали заявку на отправку dhl, и по емейлу и по почте. На письма не отвечали, дозвониться невозможно. По итогу поехал узнавать, что там вообще происходит с заявкой. СЮРПРИЗ: заявку они не получали, только теперь взяли ее в работу.
-
В закреплённых есть инструкция подробная.
-
Portal был из Монреаля, а eCOPR из Калгари.
-
Понял, спасибо за ответ
-
Доброго дня. Відразу скажу, я шукала в пошуку, але все ж поцікавлюся. Чи є тут люди, які отримали номінацію по NSNP, і при цьому додавали документи з перекладом «афідевіт»? Хочу замовити переклад в Україні, але не дуже розумію чи так підходить. Буду вдячна за відповідь.
-
можливо вона ще не відправила форму, бо в декларації зазначається інформація за 1 рік. Запитайте у свого бухгалтера, вона точно має знати
-
думаю, там має прийти запрос на всі документи, після формального відбору і там уже запрос на чек чи кредитку
-
www.ourcommons.ca/Members/en/search ось по цьому посиланню по вашому індексу ви можете знайти свого депутата
-
А що робити тим хто далеко живе... Хоч би відповідали коли отримують😔
-
не обратил внимания
-
Да, копию
-
Сьогодні зранку дзвонив та waiting time був 19 хв
-
глянув, то тільки кредитка. так, перед розглядом...
-
Підскажіть будь ласка, скільки у кого заняло часу додзвонитись до IRCC? З ранку дзвоню їм і одне й те саме - «не можемо вас переключити на агента, дуже багато дзвінків, спробуйте пізніше…»
-
З інших груп читала, що дзвонили, писали - відповідь була чекати, отримали через 3-4 місяці, це по Non EE програмам
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
143982/429558
16 minutes ago