PR CUAET
-
вже є відповідь на ваше питання. Вони не беруть . В пʼятницю таких було 2 родини. Відправили їх поштою оформити, хоча в них було все готово і навіть сплачено
-
Чи це правда??
-
Так, потрібно
-
Дякую!
-
Дякую
-
❗️МЗС наказало тимчасово припинити вчинення консульських дій щодо чоловіків призовного віку, — ZN.UA з посиланням на лист за підписом першого заступника міністра закордонних справ Як пише видання, починаючи з 24 квітня можливо буде лише оформити документи для повернення в Україну. Заборона діятиме до отримання роз'яснень положень закону щодо посилення мобілізації. Підписатися на OKO I Надіслати контент
-
в теорії так
-
Чи зможу я отримати закордонний паспорт, якщо я подався і чекаю на нього?
-
Ну нам 3 часа на машине в одну сторону, тоже мало приятного, но поняли, что надо как-то двигать вопрос. Хотя у меня есть сомнения, "не потеряют" ли они и эту заявку, ничего не дали, не корешка, никакого подтверждения, что действительно в работу взяли😒. При муже парню отказали, сказали нет его аппоинтмента у них в списках, хотя он им скриншот какой-то показывал. Теперь думаю, то ли парень с липовым скриншотом, то ли они по липовым причинам отказывают...
-
Мені просто цікаво а чому там підпису і печатки немає на тому указі. Що це вони уже приймиють рішення а вони без підпису дійсні😨
-
Ні, якщо ви на федеральному рівні Хоча б тому що довідка про несудимість не буде актуальною з України
-
Im terribly sorry!!! Я теж намагалась чоловіку піймати слот, бо він на роботі не може годинами сидіти на сторінці консульства! У мене не має слів!