PR CUAET
-
якщо навіть будуть дозапити офіцера по довідці- можна писати пояснення що в зв'язку із змінами законодавства - неможливо на даний час отримати переклад в консульстві
-
я ж про що.... тому і не розумію, що юрист має на увазі
-
Є непряма аналогія з military background коли багато заявників не проходили строкову службу 18-25 (18-27) і доволі часто не мали відповідних документів.
-
Альберта
-
Доброго дня. Підкажіть, трохи заплуталась. Вихідні дані таки: 1. Зараз реєструю ЕЕ профіль. 2. NOC у переліку Short-Term Employment Forecast у Альберті 3. Працюю у Сonstruction Якщо я зареєструюсь,чи потрібно якось Альберті про себе казати? Як накпріклад Alberta Tech Pathways? Чи там вже вони самі обирають на удачу?
-
так. можна з Дії, можна з сайту МВС. робите сертифікований переклад, або звичайний переклад (+нотаріус). люди подавали і такі довідки і отримували PR
-
я так і думала, що це - загальна назва, а не конкретний стрім... я так і не можу зрозуміти по якому стріму мене юрист хоче вести, тож буду дізнаватися, який конкретно стрім він мав на увазі...дякую
-
да. так как это делает большинство на самом деле
-
-
це вони пішли по стандартному варіанту - кожен раз на розширення по пів року давати. Так йде процес зі всіма, хто по простий туристичній візі заїхав, 6 місяців законних пробув, і під кінець пише на розширення прибування. То, зазвичай, дають не більш 6 місяців візітеррекодс. У вас строк вашого воркперміту більше і ви його підкладали та у листі пояснювали?
-
Не лякайте людей. Всі хто перетнув канадський кордон мали дійсний паспорт і легально вʼїхали до Канади. Так, закордонний паспорт має exp. date, і в декого він скоро може бути протермінований. В такому випадку при подачі на PR тим паче по HC заявник буде додавати лист-пояснення що паспорт exp. вже під час перебування в Канаді і неможливо його продовжити в звʼязку з невиконанням (відмовою від виконання) державою своїх обовʼязків. Додаткові «умови» суперечать КУ що забороняє «обрізати права», а також данні умови не можуть бути виконані оскільки ВЛК проводиться на території України, а одна з основних умов подачі на НС - не можливість повернення в країну громадянства за безпековим фактором