PR CUAET
-
Для статистики: подалася на туристичну візу зсередини Канади 12.03.24. Сьогодні зарахували біометрію і прислали запит на паспорт.
-
А как можно в одно загрузить несколько страниц не подскажите?
-
Ні, якщо ще немає AOR, я хочу додати документи до заявки
-
How to Get a Police Certificate – Ukraine If you live outside of Ukraine: You can: - apply in person at your nearest Embassy of Ukraine - provide notarized authorization (Doruchennya) to a representative to apply to the regional militia office or centralized office in Kyiv (see Special notes and considerations for complete address) on your behalf For more information, please visit your nearest Ukrainian embassy or consular office. на сайте IRCC пишет что есть опция из Украины, ну из дии как вариант, но кто хочет подстраховаться, я бы сделал в Украине нотарильный перевод на справку из дии, или обратился бы в компании которые предоставляю получение справок о не судимости из Украины чтобы они взяли в сервистном цетре и с делали нотариальный перевод тоже, Это как вариант для тех кто не хочет обращаться в консульство. Если будет доп запрос, офицеру всегда можно будет сказать в обьяснении что воспользовался вторым вариантом предложенном на сайте IRCC для получения справки.
-
Свідоцтво про народження дитини з завіреним перекладом, де ви там вписана як мати; ваш воркперміт+ паспорт з візою для підтвердження вашого легального статусу знаходження у Канаді разом з дитиною; доручення від батька з перекладом на вчинення вами дій в інтересах дитини , або і його воркперміт та паспорт; лист Explanation letter - де ви пояснюєте, що прилетіли такого-т...о разом з дитиною і ви його супроводжували і надалі супроводжуєте, маєте статус воркер і воркперміт до... і таке інше
-
потрібний хороший консультант і вагомий кейс.
-
А по новинах нічого там не висить ?
-
ми вже бачимо що наша влада робить. цікаво яка буде реакція (дії) Канади на цей увесь цирк шапіто
-
Так а чому відмовляють ? Вони просять надати свої дані для цього для військкомату . І не відмовляють