PR CUAET
-
Мені ні, а Вам, потенційно, можуть. Моєму партнеру, потенційно, можуть, а отже він буде без документів на території країни, громадянином чи постійним резидентом якої він не являється, а отже нелегалом.
-
ну от конкретно зараз і відмовляють. і не тільки паспорту а й інших документві
-
воювати хіба з драконівськими законами
-
тепер вже так. згідний
-
А, дякую. Зрозуміла. У нас є досвід такого звернення по візі рідних, яку розглядали майже рік. Саме цікаве, що після звернення, через два тижні візу одобрили.
-
Класно, залишилось трохи менше ніж 2 роки, треба роздуплятись вже. А що чоловікам робити у яких паспорт закінчується і новий вже не отримати?) Додому, до хати?
-
Як ви дізналися про аудит? Бо ми чекаємо з лютого ще
-
фортанет если заберет тот паспорт, а то не профынькает 172 бакса Со словом сотрудника который оформлял паспорт - они еще и сами не знают будут их отдавать или нет. "Как распоряжение придет"
-
Я з 11 березня, майже той самий день) дзвонив, казали що на аудит попало і передзвонити у червні якщо шо
-
Я чекаю з 12 березня , сьогодні дзвонив , сказали що кейс ще у роботі
-
депутат . Parllament Member
-
Попав на аудит такс декларації. Вже чекаю 41 день результату і tax return. В кого було таке, скільки чекали?
-
Оце йому фартонуло, в останній вагон💪
-
так
-
Особа чоловічої статі 18-60
-
Як зрозуміти «зазначеної категорії»?
-
Я так розумію work permit не зможуть дати більше ніж діє паспорт?
-
втручатися не буде, але можуть бути певні рішення щодо подальшої долі громадян тієї країни
-
конкретно наразі тупо відмовляють. без ніяких умов. а через 2 міс подивимось
-
зайдіть у анкету. Там спочатку з'являється ось це на все поле і там є рішення з датою. А потім вже файли та листи. Це щоб заспокоїться
12 Jan 2024, 17:45
144273/467030
3 minutes ago