PR CUAET
-
Це точно
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, планую відкрити sole entrepreneur в Канаді але як non-resident, чи знає хтось онлайн інструкції або консультантів хто може допомогти з відкриттям?
-
я думаю ви не бачили як в Україні працює все...
-
Це відповідб консульства
-
ДП Документ. В неї інше підпорякування
-
Стоит просить бумагу, что они не принимают доки на паспорт. Пусть описывают почему. Лучше уж с такой бумагой чем ничего. И можно будет на гуманитарку податься.
-
Ну от хай би і побідкались, це порушення прав. А то гра в одні ворота.
-
Там другое, о нарушении прав
-
Я знаю тільки один кейс, але то був кейс Укр біженця в Канаді.
-
Дзеркало тижня
-
Дивлячись в якій провінції і який стаж на цих правах
-
Пруф или п?
-
Підкажіть будьласка як оформити Експрес доставку паспорта DHL до консульства України в Едмонтон? На сайті пише: * Заява адресується саме територіальному органу/територіальному підрозділу ДМС (а не дипломатичній установі) - Я не знаю в якому територіальному органі його виготовлено. Як дізнатися? - Заяву треба особисто з оплатою DHL приносити до консульства чи можна надіслати поштою листом чи емейлом?
-
ІЗ ЗАВТРАШНЬОГО ДНЯ ВСІ КОНСУЛЬСТВА УКРАЇНИ ПРИПИНЯЮТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ ЧОЛОВІКАМ ПРИЗОВНОГО ВІКУ
-
Якщо паспорт скінчится,а PR вже буде,оформлюется тревел документ и виїжджати можливо ,принаймні,інші люди без паспорту таке робили
-
Дзеркало тижня:ІЗ ЗАВТРАШНЬОГО ДНЯ ВСІ КОНСУЛЬСТВА УКРАЇНИ ПРИПИНЯЮТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ ЧОЛОВІКАМ ПРИЗОВНОГО ВІКУ
-
ІЗ ЗАВТРАШНЬОГО ДНЯ ВСІ КОНСУЛЬСТВА УКРАЇНИ ПРИПИНЯЮТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ ЧОЛОВІКАМ ПРИЗОВНОГО ВІКУ
-
Доброго дня , не знаю чи вірно вибрав чат ,щоб задати питання , можливо хтось поправить і перенаправить на вірний чат , або ж допоможе з інформацією по питанню , дякую завчасно ;) Питання полягає в тому : Чи дійсно важче отримати PR , якщо податися на допомогу та бенефіти від Work Ontario ? Чи взагалі це якось впливає ?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто с таким стикався. Обміняла українські права на німецькі, українські забрали. Чи будуть німецькі права дійсні у Канаді? Тут і теорію здавала, і уроки водіння обов'язкові. Чи не потрібно буде заново вчитись у Канаді, бо чула що доволі довго.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-passports/travel-documents-non-canadians.html
12 Jan 2024, 17:45
144461/439861
about a minute ago