PR CUAET
-
я так розумію, вам потрібно створити бізнес номер (це необхідно, коли дохід в Канаді перевищує 30тис) Ось посилання. Там є форма для non-resident. Зазвичай це роблять з допомогою бухгалтерів, так як там є специфічні запитання, на які самому важко відповісти. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/registering-your-business/register.html
-
Думаю коли закічиться прийомний день будуть. Бо в акурат прислали в кінці робочого дня
-
В мене таке враження, що і не буде. І не тому що то фейк
-
Теж вже чекаю 10 днів і немає запрошення на заповнення номінації
-
В мене нема. Я вислала те що мені писав співробітник консульства.
-
"обов’язкове оновлення персональних даних військовозобов'язаними протягом 60 днів з дня набрання чинності законом (і тими, хто в Україні, і тими, хто за кордоном). Це можна буде зробити за допомогою електронної пошти, телефону чи електронного кабінету." Хтось планує це робити? 😬
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, якщо евалюювати диплом через WES+Апостіль, чи треба робити переклад документів окремо? І друге питання, чи можна обійтись без Апостіль в цій процедурі? Дякую
-
дітям не відмовлять
-
Хто буде забирати паспорт з Посольства, дайте знати чи видадуть після 23го ! Щиро дякую!
-
От про мітинги я вже теж думала, в Канаді багато українців, багато хто з них вже тут роками і десятиліттями, повертатися нікуди, та й не хочуть люди цього робити. А влада як завжди влаштовує протиправний цирк.
-
Ну схоже доведеться боротись за наші права. Як завжди..
-
Ні. Це помилка в аплікації. - в вас є ЕСА , ви вказали правильно номер з ІММ? - в вас є тести? Достатньо мова? Валідні? - ви вказували свої UCI? - ви надавали інфо proof of funds - вказуєте на родину, напр. 2 = 17к кад (для FWS) - в вас є досвід фул тайм not seasonal повний рік (1560 годин) в Канаді ?(для СЕС)
-
про яку етику ви говорите. можливо колись вона була, але не тепер