PR CUAET
-
Це ресурс на якому згідно закону необхідно публікувати всі нормативні документи в тч і інструкції. Це не просто якась там газета. Це офіційний інформ ресурс для публікації всього що видається. Там підпис посадової особи. Це обовʼязково до виконання
-
Ціна на переклад диплому + додатку в Апостіль і в інших компаніях приблизно однакова?
-
Короче нас врятує капітуляція. Як би це цинічно, трагічно не звучало
-
Нічого ніхто не знає, навіть працівники посольства не знають, бо завтра вийдуть роз'яснення доповнення до цього закону.
-
www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/support/kb/other-products-services/money-services/cash-a-postal-money-order#:~:text=You%20can%20request%20a%20refund,purchase%20fee%20is%20non%2Drefundable.
-
GCMS Notes www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Так вони і жінок в любий момент перестануть випускати
-
А що по тим хто раніше документи подав ? Будуть паспорти видавати ?
-
Скан копии весом до 1мб ,не оригиналы.подача дистанционная. Правильно,даже можете заказать себе отдельно перевод в Канаду .они вышлют новой почтой глобал за 900 грн,если цена не поднялась. Сам вчера получил бумаги на руки.а теперь ждуот WES эвакуации
-
Мова так, фул тайм на тір 1 чи 2 тільки 6 міс. А що це ЕСА 😳?, грошей достатньо було вказано я так думаю. Йшла покроково шо питали. UCI вони ж самі присвоюють. Я просто хочу створити профайл шоб потім його оновлювати наприклад новий досвід чи .. інщі зміни впродовж року.
-
Я виїзжав офіційно і законно по інвалідності. Які умови зараз по інвалідності ви в курсі? І так само просто внутрішнє розпорядження
-
У січні 2022 казали?
-
переклад ви можете робити де захочете, але апостиль також надає таку послугу, вона окрема від евалюації. ВЕС потребує робити підтвердження через апостиль.юа. Без цього вони не приймуть
-
Починаючи з цін на квитки і закінчуючи ракетами над головою. І зараз з новим законом багато людей мають заново пройти ВЛК, отримати нові документи від тцк та все інше. А влк зараз виліковує навіть незрячих.
-
Привіт всім. Хто може допомогти підкачати колеса для велосипеда, змазати і подивитись чи все спавно працює? Норс Йорк, Даферін і Стілс
-
Доброго дня всім під скажіть чи будь слоти сьогодні.
-
Закон увійде в силу через місяць,а це середина травня.
-
Офіційно є. А по факту ні. В наших реаліях поняння обмежено придатний вже немає. Повертатись щоб проходити мед комісію і застряти там цілком реально. До влади довіри немає.
-
Ви були у посольстві в Оттаві сьогодні?
-
Те кто пишут про закон - все верно, закон примут с 18 мая. А сейчас просто приостанавливают обслуживание. Потому что мид так указал.
12 Jan 2024, 17:45
Post 144592 of 390833
about a minute ago