PR CUAET
-
Я особисто не знаю тих людей яким прийшов імейл. На 100% бути впевненою що він справжній я не можу. Скрін з імейла зробити так щоб це було типу з посольства це 10 хв часу. Буде щось точно ясно коли інфа зʼявиться на сайті.
-
Друзі, підскажіть які документи брати із собою в посольство України для подачі на закордонний паспорт дитині 6 років
-
Хех. так, спокійно.
-
Все так
-
Або в будь який банк
-
Доброго дня всім, скажіть будь ласка, хочу оплатити за оформлення закордонного паспорта дитини , 53 $, начебто все написано на сайті, але вирішила перевірити ще раз у людей) 1- піти в будь-яке відділення Canada Post. там відправити гроші через програму "money order" 2 - одержувач " Consulate General of Ukraine in Toronto" і чек принести разом із документами, я все правильно зрозуміла? Дякую!
-
В ваш банк можете сходити і оформити
-
Скрін так, а спроьуй імейл.
-
zn.ua/ukr/war/mzs-nakazalo-zupiniti-vchinennja-konsulskikh-dij-shchodo-cholovikiv-prizovnoho-viku.html
-
Хай тепер своїм дипломатичним відділом донптять.
-
російською, ви серйозно? в нас МЗС, а не мід мід , то там де пресалкаше🤣
-
Я можу на скріні в procreate і адрес покійної королеви написати, це не так важко.
-
З офіційної адреси консульства? Спам? Серьозно?)
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка , як правильно провести Money Order, якщо не поштою?
-
Доброго дня всім, скажіть будь ласка, хочу оплатити за оформлення закордонного паспорта дитини , 53 $, начебто все написано на сайті, але вирішила перевірити ще раз у людей) 1- піти в будь-яке відділення Canada Post. там відправити гроші через програму "money order" 2-одержувач "Consulate General of Ukraine in Toronto" і чек принести разом із документами, я все правильно зрозуміла? Дякую!
-
Написано ж з 23 .04 ,тому завтра побачимо
-
Бо сьогодні ще приймають документи в звичайному режимі
-
отримала у лютому за допомогою DHL. Подавала наприкінці листопада.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи є хтось хто народжував в Канаді і отримував малюку канадські документи ? Маю декілька запитань щодо переліку документів.
-
Має сенс підіймати це питання, чим більший скандал з міжнародними наслідками, тим менше експорту феодалізму за кордон.
12 Jan 2024, 17:45
144672/430568
3 minutes ago