PR CUAET
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка , як правильно провести Money Order, якщо не поштою?
-
Доброго дня всім, скажіть будь ласка, хочу оплатити за оформлення закордонного паспорта дитини , 53 $, начебто все написано на сайті, але вирішила перевірити ще раз у людей) 1- піти в будь-яке відділення Canada Post. там відправити гроші через програму "money order" 2-одержувач "Consulate General of Ukraine in Toronto" і чек принести разом із документами, я все правильно зрозуміла? Дякую!
-
Написано ж з 23 .04 ,тому завтра побачимо
-
Бо сьогодні ще приймають документи в звичайному режимі
-
отримала у лютому за допомогою DHL. Подавала наприкінці листопада.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи є хтось хто народжував в Канаді і отримував малюку канадські документи ? Маю декілька запитань щодо переліку документів.
-
Має сенс підіймати це питання, чим більший скандал з міжнародними наслідками, тим менше експорту феодалізму за кордон.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи є хтось хто народжував в Канаді і отримував малюку канадські документи ? Маю декілька запитань щодо переліку документів.
-
Скільки чекали на отримання паспорта через DHL?
-
ребят кто узнавал можно ли подаваться на пр если паспорт до след года?
-
Я маю на увазі скрін. відреагувати картинку, добавити water mark якщо це типу офф документ. Це відносно легко. Я не про саму розсилку. Інсайд. Моєї подруги чоловік вчора подався на подачу на паспорт в Чилі. Ніхто їм не писав в не дзвонив що до того що послугу не нададуть. Поки що інфи ще не було. Я не кажу що це точно не правда, але ворожити нема сенсу поки що.
-
А скільки очікували? Чи ви ще не отримали?
-
Підкажіть, як IRCC/провінція розуміє в якому секторі я працюю? Бо в Альберті Construction є в переліку highly demand. Але ж профілі я вказую лише назву компанії. Мій НОК в класифікаторі професій, що Альберта бачить як highly demand (Short-Term Employment Forecast). Я заповнила ЕЕ і тепер просто чекати, чи потрібно щось додатково заповнювати? Може хтось знає як це працює?
-
Думаю що це правда ,цього слід було очікувати
-
там нема ні прохання ні вимоги. Це пассивна дія - коли це потрібно людині і він приходить до держави, на відміну від активних дій держави, де є і вимога від держави - на прикладі Повістки з'явитися куди треба. Як і зараз на офіційному сайту є перелік необхідних документів для отримання нового паспорта. Кожен з ним ознайомився і знає, що йому треба зібрати , щоб отримати новий паспорт. Наприклад, документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном та адресу проживання в Канаді (visa, work/study permit). Тобто, не маючи якогось документу - людина знає, що може не отримати паспорт. Тому всі збирають цей пакет документів. І ось в цьому переліку згідно законодавства з'явиться ще один документ - витяг із реєстру, або військове посвідчення, або ще щось. І як і раніше - нема всього пакету, то нема і паспорту. І ніхто як і раніше нікому не відмовляє отримати паспорт, якщо маєш всі документи. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv До заяви додаються: попередній паспорт, який підлягає обміну (якщо паспорт оформлюється не вперше); внутрішній паспорт або ID-картка; документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном та адресу проживання в Канаді (visa, work/study permit); довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП). У разі втрати або викрадення попереднього паспорта до заяви додається документ (протокол, довідка тощо), виданий компетентним органом держави, в якій було втрачено або викрадено паспорт, що підтверджує факт звернення власника з приводу його втрати або викрадення. У разі оформлення паспорта у зв'язку зі зміною персональних даних (прізвища та/або імені) до заяви додається документ, що підтверджує таку зміну (свідоцтво про шлюб, про розірвання шлюбу, рішення суду тощо). При цьому оформленню закордонного паспорта на нове прізвище та/або ім’я має передувати переоформлення «внутрішнього» паспорта (ID-картки). Подача документів на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон здійснюється за попереднім записом. За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Consulate General of Ukraine in Toronto».
-
youtu.be/9-YERLL5RdA?si=i5ExFUzacgT8daoS
-
Думаю скоро дізнаємось буквально завтра
-
Я зловила слот чоловікові на 1 травня.Поки що також нічого на емейл не приходило
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-molodshe-16-rokiv
-
Все правильно
12 Jan 2024, 17:45
144685/452251
3 minutes ago