Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1006875995T Offline
    t1006875995T Offline
    Dashuta Zarovna
    wrote on last edited by
    Скільки чекали на отримання паспорта через DHL?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5283217428T Offline
    t5283217428T Offline
    Alina Zhukova
    wrote on last edited by
    ребят кто узнавал можно ли подаваться на пр если паспорт до след года?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6958695832T Offline
    t6958695832T Offline
    Ksenia Zavorotna
    wrote on last edited by
    Я маю на увазі скрін. відреагувати картинку, добавити water mark якщо це типу офф документ. Це відносно легко. Я не про саму розсилку. Інсайд. Моєї подруги чоловік вчора подався на подачу на паспорт в Чилі. Ніхто їм не писав в не дзвонив що до того що послугу не нададуть. Поки що інфи ще не було. Я не кажу що це точно не правда, але ворожити нема сенсу поки що.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1006875995T Offline
    t1006875995T Offline
    Dashuta Zarovna
    wrote on last edited by
    А скільки очікували? Чи ви ще не отримали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t288927049T Offline
    t288927049T Offline
    Анна Шурова
    wrote on last edited by
    Підкажіть, як IRCC/провінція розуміє в якому секторі я працюю? Бо в Альберті Construction є в переліку highly demand. Але ж профілі я вказую лише назву компанії. Мій НОК в класифікаторі професій, що Альберта бачить як highly demand (Short-Term Employment Forecast). Я заповнила ЕЕ і тепер просто чекати, чи потрібно щось додатково заповнювати? Може хтось знає як це працює?
    1 Reply Last reply
    0
  • t763749523T Offline
    t763749523T Offline
    Оленка
    wrote on last edited by
    Думаю що це правда ,цього слід було очікувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    там нема ні прохання ні вимоги. Це пассивна дія - коли це потрібно людині і він приходить до держави, на відміну від активних дій держави, де є і вимога від держави - на прикладі Повістки з'явитися куди треба. Як і зараз на офіційному сайту є перелік необхідних документів для отримання нового паспорта. Кожен з ним ознайомився і знає, що йому треба зібрати , щоб отримати новий паспорт. Наприклад, документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном та адресу проживання в Канаді (visa, work/study permit). Тобто, не маючи якогось документу - людина знає, що може не отримати паспорт. Тому всі збирають цей пакет документів. І ось в цьому переліку згідно законодавства з'явиться ще один документ - витяг із реєстру, або військове посвідчення, або ще щось. І як і раніше - нема всього пакету, то нема і паспорту. І ніхто як і раніше нікому не відмовляє отримати паспорт, якщо маєш всі документи. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv До заяви додаються: попередній паспорт, який підлягає обміну (якщо паспорт оформлюється не вперше); внутрішній паспорт або ID-картка; документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном та адресу проживання в Канаді (visa, work/study permit); довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП). У разі втрати або викрадення попереднього паспорта до заяви додається документ (протокол, довідка тощо), виданий компетентним органом держави, в якій було втрачено або викрадено паспорт, що підтверджує факт звернення власника з приводу його втрати або викрадення. У разі оформлення паспорта у зв'язку зі зміною персональних даних (прізвища та/або імені) до заяви додається документ, що підтверджує таку зміну (свідоцтво про шлюб, про розірвання шлюбу, рішення суду тощо). При цьому оформленню закордонного паспорта на нове прізвище та/або ім’я має передувати переоформлення «внутрішнього» паспорта (ID-картки). Подача документів на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон здійснюється за попереднім записом. За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Consulate General of Ukraine in Toronto».
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    youtu.be/9-YERLL5RdA?si=i5ExFUzacgT8daoS
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Думаю скоро дізнаємось буквально завтра
    1 Reply Last reply
    0
  • t763749523T Offline
    t763749523T Offline
    Оленка
    wrote on last edited by
    Я зловила слот чоловікові на 1 травня.Поки що також нічого на емейл не приходило
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-molodshe-16-rokiv
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Myroslava Kryshtak
    wrote on last edited by
    Все правильно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Trust me
    wrote on last edited by
    Це неможливо) вы можете підробити тайтл, і зробити сабдомецн, і навіть зробити той же поштовий сервер але не у глобальній мережі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав
    wrote on last edited by
    Не я публікую новини на офіційному каналі Unian це їх вибір не мій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nutellaua
    wrote on last edited by
    Можна ще через свій банк, де відкритий рахунок. До речі, 'in Toronto' не поміститься повністю написати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия Терещенко
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть. Тут пишуть, що після подання документів на PR, присвоюють який номер, перед AOR. Це так? Чи я, щосоь неправильно зрозуміла.
    1 Reply Last reply
    0
  • t285055380T Offline
    t285055380T Offline
    Daria Karkunova
    wrote on last edited by
    Давайте чекати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Trust me
    wrote on last edited by
    Точніше це і є іпсо, або від наших або від русні. Подивитись реакцію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t433986413T Offline
    t433986413T Offline
    Natalia Dovnar 🐆
    wrote on last edited by
    Слухайте, ну як так, що вони цей текст відправляють поштою, але немає інформації на сторінках консульств та МЗС? Це дуже дивно. На тому ж сайті чилійського консульства тиша. МЗС сьогодні виставляли новини про зустрічі, але про це тиша. Або вони на стільки тупі, що звичайно можливо, або це все фейк або дезінформація
    1 Reply Last reply
    0
  • t368200270T Offline
    t368200270T Offline
    Depay
    wrote on last edited by
    Від 23 квітня всі консульства України припиняють надання послуг чоловікам призовного віку. Про це пише ZN.UA з посиланням на лист за підписом першого заступника міністра закордонних справ Андрія Сибіги, який редакція має в розпорядженні. Українці в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат |
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags