PR CUAET
-
Дякую
-
Ну тому то і є сенс звертатись до них 😅
-
Що завчасно? У мене все завчасно. Дітям видають паспорт на 4 роки. В жовтні 21 року,я йому зробила паспорт. Дійсний до жовтня 25. В липні 25 йому буде 18 років. Мій паспорт до 28 року. Якраз я все роблю завчасно, але це не заважає інколи опинитися в повній ж@пі
-
Якщо є підстави, то, думаю, без проблем, право є 100 відсотків. Але яким буде рішення - це питання.
-
Ну звісно, я ж не кажу ламати і буянити. Можна і цивілізовано. Чи просто прохання підписати всім, теж варіант
-
IRCC Канади з повагою відноситься до людей. Українська влада ж розпоряджається людьми як рабами.
-
Чомусь здається, що у цьому буде більше сенсу. На жаль, в Україні забагато інших проблем, мітинги тут наврядчи сильно доможуть (імхо)
-
Ребята имеет ли право украинская семья податься на беженство?
-
Ми можемо просити у Канади але не вимагати.
-
Я б краще мітингувала під IRCC Канади. Щоб відкрили програми з огляду на ці обставини і пішли назустріч якщо прострочений паспорт
-
Доречі позиція хоч сумна але є вірогідність що спрацює. Наші політики явно не хочуть бути в становищі коли власні ж громадяни мітингують під посольством. Це позор
-
Пропоную мітінги перед посольством. Теж саме буде по всьому світу.
-
PNP EE обирає по необхідному ноку в ранговій системі. Якщо в вас зацікавлені вам надішлють NoI Або сидіть & чекайте, або майте план Б - щоб я вам радила